Anneyimmmben Ya şu marketlerde satılan indomie noodlelari normalde hiç sevmem ayda yılda bir canım ister, 12 haftaligim canım çekti yedim şimdide pişman oldum zararlı diye 😭 siz yiyor musunuz kızlar 😬
Kocbuse65 Anneyimmmben tiksinirm asla yemem hamileliğimin başında canım fena isteyince yedim sıkıntı olmadı sadece midem çok bulandı
seyma0661 Anneyimmmben ben gebelikten önce de içindeki yağı falan kullanmıyordum sadece baharatını biraz döküyorum ama gebeliğimde hiç yemedim 🥺
bebegimibekliyorum__ Anneyimmmben içinde Çin tuzu var en tehlikeli katkı maddelerinden bence bir daha yemeyin
myangelson Anneyimmmben normalde de yemem hiç sevmem ama benim de kötü aliskanligim hamburger 😅 aylar sonra ilk defa yedim 🥲
Baby_B Anneyimmmben 1-2 kere yemisimdir simdi 6.aydayim Her yedigimi bebis yedigi icin onu dusunerek yemiyorum😌Canimda cekmiyor cekseydi sınırlı tüketirdim
Elaa12 Anneyimmmben bende hiç aşermem hiç yemedimde ay bi yiyesim geldi şu an bir iki kalık yesem geçer
mervemom24 Anneyimmmben benden hamileliğimden bu yana birkere yedim yağını kullanmadım baharatıyla yaptım birkerelikten bişey olmaz bence canım sürekli tüketme
seymat98 Sonuçta her gün yemiyorsunuzdur. Normal hayattaki gibi her şeyin fazlası zararlı. 1 sefer yediniz diye bir şey olmaz sonrasinda midenizi rahatsız eder büyük ihtimalle baharatın tamamını koyduysaniz