39+6 olmuştuk 8 Aralık Pazar günü. Güne normal başladık eşimle kızımla kahvaltı ettik sonra sonra adet agrisi gibi ya da üşütme agrisi gibi karnıma ağrılar girmeye başladı. Ama çok hafifti yalancı sancı olduğunu düşündüm zaman geçtikçe ağrının şiddeti de suresi de artmaya başladı. Ben de hemen evdeki son işlerimi yapmaya başladım camasir katladim bi yandan kızımin eşyalarını hazırladım çünkü biz hastanedeyken ablamda kalacakti. Valiz eksiklerini tamamladım 2. Doğum çabuk olur dedikleri için bi yandan da korkuyordum. İlk hamilelikte 0 sancı 0 açıklıkla 14 saatte doğum yapmıştım sancı siklasmasi olayını falan bilmiyordum o yüzden. Nişan oldugunu düşündüğüm akintimi da gordum .Neyse kızımı bıraktık eve geldik 15 dk da bi sancılar gelmeye başladı. Ben hemen biseyler yiyip duş aldım hastaneye geceriz diye düşünürken sancılar kesildi bi anda. Evde beklesek mi yoksa hastaneye mi gitsek karar veremedik. Akşam namazından sonra gidelim kontrol ettirelim bisey yoksa evde bekleriz dedik. Hastaneye vardığımda 3 cm açıklık var dediler eve gondermediler . Doğumhaneye bi çıktım kendi doktorum nobetci o kadar sevindim ki anlatamam. Devlet hastanesinde Doğum yapacağım için bu büyük bi nimetti. Neyse yatırdılar 1 saat boyunca nst çekildi ağrılar gözüktü ama çok fazla değil. İlk doğumda vajinadan suni vermişlerdi. Bu doğumda serumla verdiler. Sonra eşimi yanıma aldılar başladım ben sancıları karşılamaya. 1 saat içinde zaten artık dayanamaz hale gelmişti ağrı sıklığım. Dogumhanede 2 saat gecmisti beni yine nst ye bağladılar bu kısım artık en zor kısmı. Eşim yanımda elimi tuttu falan ama çok bi fayda olmadı doktor açıklığa baktı 7 cm olmus suyumu patlattı sonrası yine hızlandı eşimi çıkardılar doğum süreci başladığı için. Bana ikinma hissi gelirse haber ver dediler ebem yanımda çok bekleyemedi cunku cok yogundu o gun dogumhane. Sonra ısınma hissi geldi doktorum geldi ebem geldi ve 2. Ikınmada oğlumu karnıma koydular. Kesi atıldı çok fazla değil dışta 3 4 dikisim var . Şimdi çok şükür iyiyim bugün 2. Gün sütüm geliyor artık. Oğlum şimdiden gazli bi bebek gibi davranıyor inşallah öyle olmaz. Dikişler için de hemoroid minderine oturuyorum sürekli faydası oluyor. Soruları yanitlamaya çalışacağım inşallah fırsat buldukça. Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin. Allah bütün hamilelerin yardımcısı olsun yavrularına sağ salim kavuştursun amin .