semaaa11 Merhabalar doktora gıttım polikistik overlisin dedi bana glifor verdi çok kötüyüm mide bulantım ve ishalim var ne yapacağımı bilmiyorum doktora dedım normaldir dedı daha önce kullanan var mı ?
BTop semaaa11 doktorunuza danışarak klomenle başlasaydınız keşke benim doktorum onu verdi hiç böyle bir şikayetim olmadı bende pcosum
Mom6535 semaaa11 zayıflamaya yardımcı oluyor ben kullandım bir ay 76 dan 69 a düştüm söyledikleriniz yapıyor ama zaten bunu yapması lazım pcos u azaltmak için
Mom6535 semaaa11 onu toparlamak adına vermiştir canım beni zayıflatmak ve direnci kırmak için vermişti doktorum yanında bir de diyet listesi ilaç ağır bir ilaç ama faydasını göreceğine eminim
orkidemm_ semaaa11 ben kullanmadım ben de pcosluyum ama kilom 62 yani o yüzden doktor vermedi ama işe yaradığını çok duydum
Meltemzel Bende kullandım ilk kullandığımda ⅘ gün ishal ve tokluk yarattı canım bişey istemiyordu sonra geçti. Tavsiyem kullanıp bırakıp tekrar kulanmaman ilaça vücut alışınca zaten etkileri görmüyorsun ama bırakır tekrar başlarsan yine aynısı olur