minikelebek_ Tüm belirtilerim var belim kasıklarım ağrıyor göğsüm aynı şekilde yarın adet günüm 3 tane test yaptım pozitif bugün kan verdim negatif geç döllenme olabilirmi yada böyle bişey yaşayan varmı
Yagmurr_krblt minikelebek_ şuan 13 haftalık gebeyim adetim 3 gün gecikti test yaptım beta 1354 çıkmıştı. Tek tavsiyem gec döllenme olduğunda kalp atışı doktorlar geç alabiliyor benim 5.haftada alamadı geç döllenme dedi almayı düşündü bize belli etmesede doktorumu değiştirdim 6. Haftanın sonlarında duyduk. Geç döllenmede kan testinde hemen çıkmayabiliyor.
Basakparlar minikelebek_ geç döllenme de olsa ilk önce beta kana geçer sonra idrara geçer başka bir hastanede yada acilde de kan verin her laboratuvarın belli değeri var mesela 10 üzeri gebelik yada 20 üzeri gebelik pozitif sayıyor
Basakparlar minikelebek_ normalde 5 üzeri gebelik pozitif ama dediğim gibi her laboratuvarun referans değeri farklıdır
minikelebek_ Basakparlar anladım teşekkür ederim adet tarihim yarın aslında bende nedense hamile gibi hissediyorum bütün belirtilerimde var acilde kan verdim sadece şuan gebelik yok 1 hafta sonra tekrar verin dedi e nabıza bakıyorum hala sisteme düşmedi saat 12 den beri
Yagmurr_krblt Geç döllenme olduğu zaman bazen kan değeri hemen yükselmeyebiliyor bir arkadaşımda da aynısı olmuştu testi pozitif ama beta değeri hamile değil gösteriyordu 3. Testinde kanında değeri çıkmıştı.
happy_El Kızlar selam, 20 kasım ilk regli günüm. Ovülasyon testine bakarak 5 aralıkta yumurtalama gününde beraber olduk. Bugün 15 aralık beta hcgm 13,42 cıktı. Reglime 6 gün var. Böyle erken öğrenen var mı? Normal mi bu kadar düşük olması?