Gozdenur1334 Sorum başlıkta karın şişliği , karında gerginlik sertlik hissediyorum normal midir acaba bu kadar birden büyümesi bir şey yediğimde fazlasıyla şişkinlik oluyor bebek şişkinliği değil bağırsak sisteminde bozukluk yaşıyorum nasıl çözebilirim bu durumu
Akireee Gozdenur1334 benim o kadar cok sisiyordu ki acaba ikiz mi diyordum. Dr a sordum, beşiz bile olsa Daha simdiden o kadar sisemezsin gazdir o demisti 😂😂
Bett2206 Hep aynı haftalarda aynı şeyler olmasına çok şaşırıyorum cidden😀bugün 13+0 ım karnımda sanki balon vsr yürürken bi yere dönerken vs öyle bi geriliyo ki biraz da gazım var çok zorladı dünden beri beni insanın canı da acıyor gerginlikten dolayı. Sanırım rahmimiz büyüdüğü için normal artık. Bu haftalarda karnı belirginleşenler bile var.
esi33 Bett2206 o haftalarda benimde öyleydi aslında tamamen bağırsakla alakalı bir durummuş kızlar yani tabiiki vücut değişiyor rahim büyüme evresine geçiyor bağırsak yer değiştiriyor endişe etmeyiiin bende de olmustu
Gozdenur1334 Bett2206 evet olabilir daha çok bir şey yedikten sonra yaşıyorum bu sorunu net belli yani bebiş göbeği değil henüz 😂 sürekli olunca da insan endişelenmiyor değil bu haftayı da böyle atlattık hadi bakalım
Gozdenur1334 esi33 içim rahatladı ya sürekli şişkinlik bağırsak problemi bende bi sorun var diye düşünmüştüm artık 😅
Gozdenur1334 Akireee evet çok belli zaten gaz sebebiyle olduğu anında şişiyorum 1 saat yürüyorum falan biraz rahatlıyorum sonra geri bi şişkinlik bi iniyorum bi şişiyorum uçan balon gibiyim 😂😂😂
Gozdenur1334 Mavikizkaracocuk başka hiçbir belirtim yok :) hamileliğimin başından beri bu şekilde ağır bir belirti yaşamadım çok şükür ara ara olup geçti tüm belirtiler
esi33 Mavikizkaracocuk gerçekten içiniz rahat olsun o haftalarda çok normal hatta hamilelikte normal..şuan 28 haftalığım 2 hafta önce hastanelik oldum erken nst bağladılar çok korktum..ama yürüyemiyordum eşim duş aldırtmıştı o kadar fena haldeydim ki dualar açıp dinliyordum ama sebebi GAZMIŞ ARKADAŞLAR GAZ SIKIŞMASI😂😂😂
Gozdenur1334 Mavikizkaracocuk endişe edilecek bir durum yok olacak olanın önüne geçemeyiz her şey nasip inşallah sağlıkla ilerler hepimizin hamileliği
okuyananneeeee esi33 ben gaz sıkışması şikayetiyle gittim acile ama bana göre kalp krizi gibiydi 😅 Bilmiyordum ama nefes alamıyordum karnım ve kaburgalarım batıyordu ölüyorum galiba dedim , röntgen çekildi içimdeki organlar gazdan görünmüyordu adeta 🤣 gaz sıkışması Allahım düşmanıma vermesin
esi33 okuyananneeeee ama biliyo musunuz benim doktor göremedi gaz sıkışmasını sebebi bulamadı afedersiniz annem soda iç dedi ayaklarını koltuğa dik dedi bende bilmiyordum gaz olduğunu sonra lavaboya gittim 1 saat 😂😂😂 doktor da sebebini bilemedi ve karnımda bebek hep toplanıyordu çok sertleşiyor nefes alamıyordum şükür tuvalete gidince herkes olayı anladı😂😂😂😂
okuyananneeeee esi33 ben hamile değilken gitmiştim ya röntgen de aşırı belliydi sizde röntgen çekilmeyince zor anlaşılır 😅