ibcmom Bahar77777 ay kıyafet namına hic bisey almadım suan. neyden kaç tane alıcaz ya cok zor b isler
Gul1907 Bahar77777 bebek arabası beşik yatak. Beşik içine nevresim seti aldım minderli olanlardan anne bebek çantası hastane çıkış 0 3 ay için bikaç takım aldım bi tane müslin battaniye . Onun dışında henüz bişey alamadık zamanla artık büyük parçaları yeni yıl gelmeden biraz alalım dedik
Canh20 Bi kaç takım kıyafet denk geldikçe aldım, çorap, emzik,biberon,törpü,müslin battaniye gibi ince şeylerden başladım yavaş yavaş 😍
Bahar77777 Canh20 bende hastane çıkış seti aldım 5 li 2 tane penye battaniye 1 adet 3 adet müslin aldım 2 tane kollu tulum aldım ateş ölçer aldım öorap felan ıslak mendil bez aldım🥰
Bahar77777 ibcmom bide bana sor kafayı yicem ne yaz oluyor ne kış mayıs ve haziran kollu giydiririm diyorum ama ilk üç ay bebek çok hızlı büyüyot az al diyen var valla ben 2 ay boyunca kollu giycem temmuzda kısa kollu zıbınlar giydiririm henüz 2 tane kollu tulum aldım bide 3-6 ay kısa kollu zıbın aldım 3 lü onalrıda temmuzda giydiririm sıcak olduğunda
Bahar77777 umutluanneadayi zorlanırsın kuzum bence azar azar başla bide kampanya olur yıl sonu kampanyaları uyguna alırsın🥰
Bahar77777 Gul1907 evet ya ben ocakta bebek arabasını almayı düşünüyorum bu arada nevresim şartmı kuzum ilk hamielliğim hiç bilgim yok ya kaç tane almalıyız nevresimi beşik yatağına geçirmek içinmi aldınız
Gul1907 Bahar77777 evet canım beşik içine aldım şuanlık iki takımı var bence yeterli şimdilik ilerleyen zamanlarda ihtiyaç olundukca alınır
umutluanneadayi Bahar77777 sadece bebek arabası alacam onun dışında büyük bişey almayacam halamız alacak beşiği felan bide kıyafet alacam onun dışında zorlanacağımızı sanmıyorum o zamana kadar da para birikimi yapıyoruz 🙃
Gizemnur1111 Bahar77777 kabin boy tercih ettim ben hafif ve katlanınca küçük olması açısından daha rahat geldi bana eleleden aldım
danla2711 Bahar77777 16 haftadayım mama sandalyesi puset park beşik ve otomatik ana kucağını görümcemden aldım bir kaç kıyafet aldık ay sonu odasını alacağız ama şubat mart gibi gelir muhtemelen 🥰 ben çalıştığım için ufak tefek dışarı çıktıkça alıyorum pek fırsatım olmuyor zaten 32.haftada işten ayrılacağım o zamana kadar herşeyini almış olurum 🥰
danla2711 Bahar77777 aslında bakarsan ben zıbın pek almadım😂 ama benim doğumum mayıs sonuna geldiği için uzunda alırım kısa da alırım şimdilik 0-3 ay için 3 uzun 3 kısa alırım 0-6 ay içinde yine 3 kısa 3 uzun alırım bebeğin kilosunu ve boyunuda bilmediğim için gelişimi hızlı olursa 0-3 ay çok kullanamam diye düşünüyorum o yüzden az alacağım doğduktan sonra yine gidip alırım kıyafet konusunda bebeklere pek güven olmuyor açıkcası bazı bebekler 4 kilo doğarken bazı bebekler 2 kilo doğabiliyor o yüzden en iyisi yenidoğan için çokta birşey almamak diyorum ben
Gizemnur1111 Bahar77777 4 buçuğa almıştım indirimdeydi Kasım da ama şu an ne kadar bilmiyorum açıkcası
Bahar77777 danla2711 ben 2 tane uzun tulum aldım 0-3 ay 2 tanede 0-3 ay hastane çıkışı daha kısa kollu zıbın almadım aldım ama onlar 3-6 ay olarak aldım onlarıda giydiririm belki haziranda sıcak olursa erkenden giydirirm🥰
danla2711 Bahar77777 evet evet mantıklı valla zaten yenidoğan dönemi hızlı geçiyormuş öyle diyorlar 😂 benim ev bahçeli olduğu için çok rüzgarlı havayıda tam kestiremiyorum o yüzden hepsinden eşit alayım diyorum az ama öz olsun 😂 sonrasına sonra bakarım😂