av0kado Sonuca son 6 gün 🥲 çok heyecanlıyım inşaallah bana sımsıkı tutunmuşlardır Rabbimin izniyle 🤲🏻🌸 Bana dua edin kızlar 🥲
Neva_aydn av0kado Allah yardımcın olsun inşallah tutmuştur Allah’tan ümit kesilmez umarım bu heyecanın mutluluğunun kat kat daha fazlasını yaşarsın 6 gün sonra inşallah 🤲🤲
Gamzealptkn av0kado inşallah güzel haberler alırsn 🙏 bnde yeni başladm bu sürece 3 gn önce yumurta toplama oldu senin kaç yumurta toplantı kaç kaldıı
Mftt av0kado Allah’ın izniyle tutunmuşlardır, dualarım seninle bende tüp bebek ile hamileyim Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah ❤
av0kado Neva_aydn Amiiiiinn inşaallah 🤲🏻 güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 🥰 Rabbim seni de her daim iyi insanlarla karşılaştırsın inşaallah 🤲🏻🌺
av0kado Gamzealptkn inşaallah bu yolda yürüyen herkes mutlu haberler alırız 🤲🏻🌺 benim 20 yumurta toplandı 6 tane döllendi ama 4 tane embriyo kaldı 🥲
av0kado Mftt İnşallah amiin 🤲🏻 güzel dileklerin için teşekkür ederim 🌸 Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌼
Ceriko av0kado merhaba benımde ocakta transferim var inşallah en yakın zamanda mutlu haberınızı alırsınız 🩷 embriyo kaliteleriniz neyd acaba
av0kado Ceriko inşaallah amin 🤲🏻 sizde mutlu haberler alırsınız inşallah 🌼 3. Gün 1. Kalite denildi emriyo sayısı az olduğu için 5. Güne gitmesi beklenmemiş 🥲 o yüzden inşaallah tutar 😥
Ceriko av0kado benımde 5.gün fakat orta kalite bu süreçte çok araştırdım hiç merak etmeyin tamamen nasip 🩷
Ee0207 @av0kado benimde 3. Gün 1. Kalite embriyom vardı 2 taneydi, ikiside transfer edildi Şuan hamileyim allaha şükür. Umudunu kesme günüyle vs alakası yok tamamen nasip 😍 kabak çekirdeği ve havuç suyu tüket bol bol