Gulizar50 seydabal_60 hayırlısı bende gittim 12 de kız dedi %80 3 kızım var 4. Genelliğim Buda erkek olsun isterim bu haftalarda yanılma çok olıyormuş galiba
Beybisli Duygu351 hayır ilkinde canım makarna salata tarzı isterdi bunda tam tersi şekerli şerbetli tatlılar istiyo ve kan hesaplamasında kızımda kız olduğu belliydi bunda erkek çıkıyordu hayırlısı artık ama benim tahminim erkekti çok şaşırdım hatta
Beybisli Duygu351 hani kan hesaplama yapılıyor ya erkeğin doğum tarihine 4 yıl kadının 3 yıl hangisinin kanı yenilenmişse cinsiyet o diye
Duygu351 Beybisli yüzde 85 filan tutuyor kan yenilenmesi ama çevremde tutmayanda var . Önemli olan adet bitiminde gebe kalmamak bence. Yumurtlama günü erkek olma ihtimalini yükseltiyor ayrıca sağ tarafa yatmak
Bemet62 Duygu351 13. Haftadayız doktor emin olmadan söylemedi . Tahminim var dedi sadece ☺️ kaçıncı haftada cinsiyet netleşir biliyor musunuz?
Bemet62 Duygu351 bu da bir önceki ultrason resmimiz 🥰 ikisini de göz önünde bulundurunca ne düşünüyorsunuz 😍