GirlandBoy_Mom danla2711 amin canım inşallah kızım var bide oğlum olsa daha ne isterim sağlıcakla gelsin de
Rumeysaecriin staRmama kuzum o attığın liste hem oğlumda hem kızımda tuttu he 😅 Kızımın kesesine baktım cidden yusyuvarlak ama bu daha fasulyemsi😂
staRmama Rumeysaecriin bende de tuttu ve benimle aynı olanlar ful tuttu 23 yaş Eylül ayı bir tane kız çıkmadı 😂
danla2711 Rumeysaecriin aynen öyle bende öyle düşünüyorum doktorum bir risk görse söylerdi yaş çok önemli bir faktör zaten 🥰 amin inşallah minnoşlar yaa🥰💙
Serap09 Bebeginehasret hayırlı evlat olsun maşallah doktorlar eskisi kadar bilgili değil bnde kızımı 19 haftada net öğrenebildim 3 kez erkek dediler sonra kız en son detaylıda belli oldu bin şükür sağlıkla kucağına al dilerim
Ayse_nurrr Rumeysaecriin Özellikle bu fotoğraf benim ultrasona çok benziyor önce erkek sonra kız dedi bende 15. Haftadayım detaylıyı bekliyorum 🙄
Rumeysaecriin Ayse_nurrr gönlünden geçen olsun canım🙏🏻 15 hafta cinsiyet için çok yeterli aslında gitsen söylerler bence ☺️
Prensess33 Rumeysaecriin hahahahahahha doğduğunda yerime ısırırsinizzz🫠🫠🫠🤣🤣 Rabbim sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Ayse_nurrr Rumeysaecriin kuzum amin gittim geçen hafta 15 tim ama öyle dedi işte bir kız bir erkek kafam karıştı detaylı da ne olur bilemem 🌸