Hizliveofkeli Akseec üzülmeyin vakti var demek ki. Ben de düne kadar hamileyim diyordum dün değerimin düştüğünü öğrendim şu an kanamam var. Daha üzücü bu şekilde. Doğru zamanda gelecektir inşallah sizinki de.
Akseec Hizliveofkeli gecmis olsun size de ben zaten umutsuzdum olsun napalim onumuzdeki aya insallah🤲🏻🩷
TugceOrak Akseec umutsuzluk yooook ♥️ Reglden sonra full değerlendir yumurtlama günlerini, önümüzdeki ay gelecek hayırlı haberin ♥️♥️♥️
Tugceozturkk Akseec Hayırlısı ne zmansa o zman gelsin canım dualarınızı eksik etmeyin umudumuzu yitirmeyin benim dualarım sizinle Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah ❤️🙏
Akseec Tugceozturkk yok valla hic umutsuz olup moralimi bozmadim canim bugun ovulasyonda pik e yakin bisey gordum dunden oncede degerlendirmistim bugunde degerlendirecegim dedigin gibi hayirlisi ne zamansa o zaman olsun ☺️🤲🏻🩷
Akseec TugceOrak yok valla nasip ya olumlu da cikabilirdi olumsuz da napalim daha zamani gelmemis onumuz ay insallah pozitif gelirim buraya canim☺️🤲🏻🌸🩷
Akseec Kizlar ben regl olmadim. Regl belirtimde yok. Ovulasyon testim gittikce koyulasiyo dunde dahil bu ay en fazla 3 gun ara vererek o da 1 kere genellikle 2 gün arayla 1 gün arayla iliski oldu. Gec dollenme olabilir mi yasayaniniz var miii?