Betusse-10 Kızlar lekelenme yerleşme kanaması vs yaşan var mı aramızda eğer yaşadıysanız regl dönemlerinizin hangi döneminde yaşadınıız Reglim 3 gün gecikmişti dün leke geldi ama dünden beri kanamaya dönmedi eğer yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniiz
Bzkrtdilekunlu Betusse-10 Benimde gecikti silik test çıktı iki defa erken gebelikte peçeteye sildigimde pempe birsey geldi .şuan da kahverengi leke geliyor ara ara anlamadım bende
Fatoss3- Benimde bat 13 ve şuan peceteye sildikce çok açık renk kanamam.geliyo az dün akn verdim değerim.2 çıktı acaab geç döllenme olabilii🥺 pazarda yaşadım aynisini🥺
Betusse-10 Fatoss3- Canım benim dünden beri bu şekilde o kadar az geliyor ki asla kanama değil zaten de hani böyle bi parmak ucunu dolduracak kadar belki gelmiştir ama rengi koyu benim kahvemsi renkte kanamaya dönecek mi dönmeyecek mi diye bekliyorum hala da aynı şekilde Daha önce de kimyasal gebelik yaşadım o dönem üzülmüştük o yüzden test yapıp yanılmak istemiyorum tekrar
Fatoss3- Betusse-10 bnde Eylül ayında yaşadım o yüzdn korkuyorum bnmde aynı şekilde bı parmak ucu akdr anca ama çok çok açık rengi :(
Betusse-10 Bzkrtdilekunlu Ne kadar geciktin canım testi ne zaman yaptın bende yapsam mı acaba yarın falan
Bzkrtdilekunlu Betusse-10 7 gün oldu canım bugün Dün ve bugün yaptım Sende yarın sabah yap istersen ilk idrarinla