Minnakpopus Sevimaltnn haftasınu bilmem ama reglim gecikince kan verdim 525 cıktı 2 gün sonra 1195 sonra tekrar 3000 çıktı keseyi göremedik tabi by süreçte 3000 i geçince kan sonucum 5 haftalık iken gördük keseyi şimdi kalp atışı için bekliyorum
Birbenbirbebek Sevimaltnn hamile olduğumu testte öğrendim direk kadın doğuma gittim kan istemedi beta artışına bakmadı. Direk ultrason ile baktı kese göründü 5 haftalıktı 6. Haftada tekrar gittim kalp atışını kesik kesik duyduk 7. Haftada her şey tamamdı
mom_bus Sevimaltnn 5+3 te gördük beta 7000 lerdeydi. Yarında kalp atışını duymak için gideceğiz inşallah🙏
Kayzennn Birbenbirbebek benimde siizn gbi oldu yarın 6 haftalık olacak 7 e kadar beklemek istiyorum inşallah bekleyebilirim ♥️🥰
Birbenbirbebek Kayzennn yaa ilk bebek mi😂 çünkü 2. Olunca bazen hamile olduğunu unutuyorsun da zaman su gibi geçiyor 😂😂
Basakparlar Sevimaltnn 2275 ile öğrendim keseyi de görmüştüm iki hafta sonra da 6+4’te de kalp atışını duydum
Peri_Omer Sevimaltnn 4 haftalikken beta 340 çikti 6 da kese gôzükdu amma kalp atişi yoktu wimdi 6+3 ..dun beta 32.700 çikti. 13cu haftada var bir de ultrasonum o zaman duya bilicem kalp atişini .. yurt diwinda boyle malesef