Masalceylan Adetim uygulamaya göre on gün gecikmişti beta verdim negatif dün test yapmıştım bariz çizgi vardı arkadaşlar dicegim oki test yerine direk kan verin umutlanıp daha çok üzülürsünüz ben soğan suyuna başlıcam insallah sokulur adetim artık
Eda42_ Masalceylan Rabbim gönlüne göre versin inşallah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Eda42_ Masalceylan Aslında ben şuna inanıyorum stre düşünce çok olunca olmuyor bende tüp Bebek tedavisine başlayacaktim rabbim kendiliğinden nasip etti bir el işi bir spor herşey etkili olur inşallah olur
Sans_seninle Masalceylan bende aynı durumdayım dün öğrendim yatmadan önce iç birde aç karnına sabah iç gelir ben içtim bakalım
Eminekcmz Masalceylan Ben de adetim gecikince yaptım negatifti. Aradan bir hafta daha geçti artık bu kadar da gecikmesi imkansız dedim tekrar test yaptım pozitif çıktı. Doktora anlattım geç döllenme olmuş dedi.
Masalceylan Eminekcmz bekliyimmi biraz daha yoksa basliyimmi soğan suyuna cnm ama artık ihtimali yok bence
Eminekcmz Masalceylan bir hafta daha ver kendine bir test daha yap . Sonra düşün soğanı. Çünkü ben de o teste güvenseydim adet sökücü çaylar içecektim.
Sans_seninle Sans_seninle Masalceylan dün kan tahlili verdim 0.100 çıktı soğan suyuna başladım kızken içtiğimde hemen olurdum hala olmadım ya