Nur7o Bebeğim önden gidiyormuş ve suyu da fazlaymış doktor iki hafta sonrasına kaşeli kağıt vermisti direk yanına gideceğim yarın. Amniyosentez (karından iğneyle suyu enjekte etme ) falan yazıyor insternette 28 haftalığım öyle bir şey yaparlar mı korkuyorum baya
Huzurluve Nur7o başka bir doktora görünmenizi tavsiye ediyorum farklı bı görüş olur.bi de bu doktorlar size niye aciklama yapmıyor yazık ya Su fazlaliligim vardı diyetle düşürdük
Rabiamina Nur7o ne kadar fazlalık var canım orası önemli. 22 haftadan beri bir tık fazlalık vardı. Karbonhidrat şeker meyve hepsine dikkat ettim. 35 haftadayim ve normale döndü. Hemen buna izin verme. Başka doktora git görün
Petek35Ozcan Nur7o vallah canım Biz üç kardeşiz annemin dediğine göre üçümüzde de su fazlaydı herhangi bir sıkıntı olmadı bence gitme hiç eğer gitmediysen
eills Nur7o benim de suyum fazla bebiş kilolu. 37+4 üm. Şeker çıkmadı. Diyet yaptım suyum artmadı ondan sonra sabit kaldı ama hala fazla tabi azalmadı da
Nur7o Huzurluve valla hiç konuşmuyor bile odada desen 6 7 kişi var herkes herkesi duyuyor saçma sapan bir ortam devlet hastanesi işte
Canparee Rabiamina benim de 22 haftadan beri suyum fazla. Diyet yapıyorum Salı günü şeker yüklemesi yapacak doktorum.yaklaşık iç haftadır diyetteyim en son ki kontrolde daha iyi dedi sınırdaymış suyum. Ama canım aşırı tatlı istiyor bugün çok küçük bi dilim pasta yedim sonra pişman oldum. Şuan 25 haftalığım fazla da kilo aldım korkuyorum
Rabiamina Canparee bu kadar kendinizi kısmayın. Arada yiyin rahatsız etmediği sürece sorun olmaz. Biz de insanız ben 3.5 aydır dikkat ediyorum ama bu kadar dikkat etmeme gerek yokmuş gerçekten. 35 haftada normale döndü çünkü
Canparee Rabiamina aslında şekerim hep normal çıkıyor açlık 83 tokluk 98 bazen 115 çıkıyor ama doktor meyve tatlı hamur işi kesinlikle yasak dedi o yüzden korktum bend
Rabiamina Canparee bana doktorum yasak bile koymadı ben kendimi sınırladım. Su an 36 haftadayim ve bebeğimin kilosu 2 haftadır aynı. İnan ki sağlıkla büyüsün az bir su fazlalığının hiçbir zararı olmuyor. Zaten 33 haftadan sonra azalmaya başlıyor. İnşallah seninki de normal seviyeye düşer
Canparee Rabiamina inşallah ya doktorum direkt gebelik şekeri olabilir dedi yükleme yapıcaz dedi. Kes dedi herşeyi. Sizin haftalara gelebilirim inşallah bende
Canparee eills sizin ne zamandan beri fazla suyunuz. Ne güzel az kalmış doğumunuza darısı başıma inşallah:)
eills Canparee inşallah :) valla 2,5 aydır filan yüksek diyordu o dönem 2 ay full dikkatli beslendim hatta hiç kilo almadım tartıda. Bebiş alıyordu ama tabi. 34. Haftada 3000 gramdı şuan 3300
Canparee eills hiç kaçamak yapmadınız mı? Ben tutamıyorum kendimi Salı günü de şeker yüklemesi yapacak dr
eills Canparee valla bir iki lokma belki tadına bakmışımdır ben zaten bu konularda baya iradeliyim tatlı meyve cok aramam o yüzden sorun yaşamadım. Bir de bebek söz konusu ya geri dönüşü yok bazı şeylerin 😇