Zeyson Geçen hafta acilde kan verdiğimde 2458 çıkmıştı sonuç bugünde saglık ocagında verdim>1000.00 çıkmış neden böyle çıktı acaba bir haftada baya artması gerekiyodu
Nur2025 Zeyson sağlık ocağında belli bir sayının üstü çıkarsa 1000 diye yazıyolar canm. Hastanede ver
Mom6535 Zeyson ayrıntılı dilisyon değildir canım belli bir rakamdan büyük olduğunu gösterir bu dış gebelik yaşadığımda benimde büyüktür işaretiyle çıkmıştı ama doktor ayrıntılı dilisyon istedi ve gerçek sonucu öyle öğrendim bir sorun yoktur ❤️
Zeyson Nur2025 aslında cumartesi kadın doğum doktoruma gidecektim muayene olmaya cnm dünde saglık ocagında gebelik takibi başlatmak için kan verdim
Zeyson Mom6535 geçen hafta 2456 çıkınca 1 hafta sonra baya bi artması gerekirdi diye düşünüyom 1000 den büyüktür çıkınca şaşırdım
rozamomy Zeyson sonucun 1000 den büyük çıkmış demek oluyor bu sonuç, tam sayıyı vermemis. Zaten kontrole gidersen keseyi görürsün artık bu değerlerle kan vermene gerek yok daha 😊
Hulo2105 Zeyson sanki daha sonuç çıkmamış ama hamilesin değeri göstermemiş. Bence direkt kadın doğuma git zaten 2 kere kan vermişsin hayırlı olsunn
Zeyson Mom6535 şimdi geldim doktordan keseyle bebegi gördüm 10 gün sonrada kalp atışı için gidecegiz inşallah☺️