Buse1907 DisiiUltraa Aynen canım ben soru soran arkadaşı etiketlicektim ama yanlışlıkla senin mesajına yanıt vermişim 🙈
Zhraaltun Yagmur0256 bnde ozele gdyorm ama doktrm bayrm seyran ne olrsa olsn bn doğumunu yaptrcm ne eve nede baska doktr grer dguma dedi
Omerhatice Yagmur0256 benm dogumum geceye denk geldi ve kendi doktorum yoktu canm ozel.gelmesi icinde 2.300 tl fiyat istediler
Kubracls Yagmur0256 benimde kendi doktorum gelicek suyun veya sancın geldiğinde hemen acile gel bende gelicem dedi bana
Yagmur0256 Omerhatice Peki size bu ücreti söyledikten sonra mı doktoru çağırdılar yoksa ücretten haberiniz yok muydu?
Beyzan Yagmur0256 benim gittiğim özel hastanede gece nöbetçi kadın Doğum doktoru yokmuş girişte ebeler karşılayıp duruma göre doktoru çağırıyorlarmış ama saat kaç olursa olsun kendi doktorun geliyor. Bizdeki tek sıkıntı direk doktora ulaşamıyoruz önce ebeye muayene olup onun gerekli görmesini bekliyoruz
Deletedmom128 Yagmur0256 Mutlaka doktorunla konuş canım. Benim gittiğim doktor geliyormuş Doğuma . E zaten gelmeyecekse niye özele gidiliyor devlete gidilir yani
Yagmur0256 Deletedmom128 Doktor gelince ekstra para alınıyormuş galiba. Sırf kendime ait özel odam olcak ve sancımı tek başıma çekmeyecem yanında ailem olacak diye özele girmiş oluyorum 😐
Omerhatice Yagmur0256 ben doktoru çağırmadım canm kendi doktorumun gelme şansı var mi dedim Var tabiki bu sekilde bir ucreti var dendi bende dogum ucreti bile o kadar degil diyerek çağırmadım kendi doktorum sabah dogum dan sonra yani kontrole geldi 😊
Sedahoca Yagmur0256 benimki önce doula ve özel ebe gönderiyor sonra belirli açıklığa ulaşınca kendisi geliyor doğurtup gidiyor .Ama kendine ve doulaya ayrı ücret 2.600 alıyor hastane desen bir o kadar daha hesapladık 6 bin tl olacak resmen 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Deletedmom128 Yagmur0256 Çok bir fark almaz sanırım 200-300 felan ister. Doktorunla konuşup çağırtabilirsin. Ama o kadar saçma bir uygulama ki
Svl06 Yagmur0256 canim bende ozele gidiyorum durum ne olursa olsun hafta sonu ve gece de dahil kendisi bulunuyo