Burcuctn Kızlar merhaba Kozyatağı Central hospitalde ultrason 465tl kan testi 195tl istiyolar çok abartı fiyat değilmi sizcede doktorum kendi hastanesindeki perinataloga yönlendirdi.başka yerde yaptrsamda olmaz siz kaça yaptırdınız özel hastanede
renes Burcuctn fatmanue hanıma gıdıyorum bende banada boyle soyledıler ben maltepe kucukyalı deltabhospıtalda yaptırdım 208 tl bence hıc gerek yk bı tek kan alıyolar ve burun kemıgı enseye bakıyolar 600 lük bi işlem kesinlikle degıl
renes Burcuctn demedi ama ben fıyat benı aştı baska bı yerde yaptırdım dedım sonucları gormek ıstedı verdım baktı tamamdır guzel dedı
renes Burcuctn ayrıntılı olsa tamam deger ama kan alınıyo ve suana kadar ultrasonda nasıl bakıldıysa oyle bakılıyo olay bu canım yaptıranlarda bılır zaten 600 tl ye degmez yaptırma demıyorum ama butceni aşıyosa ben gibi farklı hastane tercıh et derim
Pdr Ben de muayene girişi 60 tl verdim ve ultrason bakıldı ense kalınlığına felan , ikili testi de 60 tl ye yaptırdım. Altı üstü 2 hormona bakıyorlar bu fiyatlar ne ? insanları sömürüyorlar resmen😔
Yasmnnn burcumusalli 95 di zamla şimdi 115tl canım nerdesin ki sen? Medovada iki doktor var şükran doğru ve fuat demir ben fuat hocaya gidiyorum
GamzeAltndas Burcuctn ben kendi doktoruma 50 TL yaptırdım biraz fazla demişler ama 800 e yaptıranı dahi duydum
burcumusalli Yasmnnn şuan Konya’da misafirlikteyim de gider miyim acaba diye sordum☺️Teşekkür ederim Hatay da oturuyoruz