Melekyldz16 Ben ilk doğumumu normal doğum olarak orda yaptım davranışları öyle aşırı iyi değildi ama şans meselesi yani bi yakınımlada çok güzel davranmışlar onun haricinde temiz ve rahat ikinciye gebeyim doğumumu yine orada yapmayı düşünüyorum
Melekkaratas16 Melekyldz16 öylemi bende şefket yılmazdan hiç memnun değilim diye oraya gidicem özel çok pahalı olduğu için doktorunuz kim peki memnun musunuz
Beyza_19 Melekyldz16 Merhaba bende şehir hastanesinde doğurcam randevu alıp oraya devam edicem mamik karaküçük özele gidiyordum 23+2 şuan doğumla alakalı hiç bilgim yok ilk gebelik özelde de erken diye konuşmadım devlete doğum yaklaştıkca bilgi veriyorlar demi normal istiyorum bebek kanala geldiyse söylerler doğum bu zamanda olur tahminen gibi veya evdeyim suyum geldi napmam lazım çok korkuyorum bilgisizim zamanla bana bilgi veriler mi ? Her türlü takip ediyorlar demş ani doğum olmaz yani şu gün gel yat gibi söylerler.mi Melekyldz16
Melekyldz16 Melekkaratas16 ben özele hittim genelde muayneye net bi doktorum yok açıkçası 😏 malum randevu bulmak imkansız
Melekyldz16 Beyza_19 yani tahmini doğumu zaten devlettede özeldede söylüyorlar normal doğumda şu tarihte gel yatırcaz diye bişey yok son haftalarında zaten 10 günde bir falan kontrole çağırıyorlar ben suyum geldikten sonra acil üzerinden giriş yaptım muayne edip duruma göre yatış veriyorlar ama devlette kaydın olsun mutlaka