Ddd4 Detaylı organ taramasını Adana Şehir hastanesinde yaptıran var mı memnun kaldınız mı doktorunuz kimdi yardımcı olur musunuz
Htcsnmtn Ddd4 ben yaptırdim doktor Ümran hanıma memnun kaldım 23. Haftada yaptırmıştim haftası gayet iyi demişti organ taraması için
Mucizee80 Ddd4 Ümran hanım kesinlikle o kadar memnun kaldım ki çok tatlı bir kadın konuşuyor anlatıyor ilk gebeliğimde özelde yaptrdim ama bu kadar memnun kalmamstm
Dilaraklnc3 Duyduğum kadarıyla çevremde 2 kişi yaptırdı. Onlardada sıkıntı olmadığı halde sıkıntı çıkartmışlar sonra başka doktora gidince doktor bebek gayet sağlıklı demiş etrafımda memnun olan yok benim bildiğim
Eda0102 Htcsnmtn merhaba şehir hastanesinde takipli değilim hiç gitmedim daha nasıl randevu aldınız detaylı ultrason icin doktor mu yönlendiriyor yoksa mhrsden direk alabiliyor muyuz bilgi verebilir misiniz rica etsem 🌺
Barlasduha Rmys0 Mete suçu ilk gebeliğimde gittim çok menmun kaldım o zaman balcalidaydi şimdi hangi hastanede acaba detaylı ultrasona girmem lazım Mete beyi bulursam tekrar ona giderim
Htcsnmtn Rmys0 24 den sonrası geç oluyor büyüdüğü için bakmak zor oluyormus öyle söylemişti ama erken de gidilince organlar tam gelişmemiş oluyor bana 23. Hafta için gayet iyi demişti Ümran hanım
Dilaraklnc3 Rmys0 biraz çok evet ama değiyor bir kere yaptırıp içiniz rahat etmesi çok önemli cihaz çok önemli