papatya346181 Kafa gelisimi 1 hafta önde gözüküyor. Takibinin yapilacagini sorun olursa yönlendireceğini söyledi doktor. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Endişelendim biraz :(
seymaytac papatya346181 fetal dna yaptırmış mıydınız? Yaptırmadıysanız da ailenizde bebeklerde kafa kısmının daha büyük olması genetik olabilir mi?
nightimagine papatya346181 Arkadaşım aynı durumu yaşamıştı, birazcık tombul bi bebek ve kafası biraz büyük doğdu o kadar, sağlığı herşeyi yerinde 🥰 tospik bi oğlan geldi
fdn25 papatya346181 benim bebeğiminde başı 5-6 gün kadar önde gidiyor ama hiç bi sorun var demediler büyük falanda demediler ne özelde ne devlette 28+2 oldum 16 dan beri hep böyle siz kaçınçı haftadasınız ?
Beril16 papatya346181 Geride gitmesinden önde gitmesi çok iyi. Merak etmeyin zamanla düzelecektir. Kaçıncı haftadasınız
papatya346181 nightimagine Ayy çok sevindim. Aslında bir problem değil dedi bana da doktor ama insan ister istemez endişeleniyor 🥲💖
seymaytac papatya346181 bir arkadaşımın da bu şekildeydi. Bebeği gayet sağlıklı doğdu. Herhangi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. İnşallah da öyle olur 🙏🏻
Happy-melek1997 papatya346181 kafa yapısı önde derken doktor bir açıklama yapması mı size ben 30+6 da kontrole gittiğinde doktora ağrım oluyor aşağıya baskı oluyor dediğinde baksana koca kafa bu baskı yapıyor dedi gülüştük hatta sonra hocam bi sıkıntı mı var kafasında dedim hayır bebek iri 2 hafta önde ondan kaynaklı dedi sen 31e giriyordum bebek 33 haftalık görünüyor demişti korkulacak hiçbirşey yok iri bebek tombiş biraz o yüzden de kafası da kilosuna göre haftasına göre büyük demişti demek istediğim bi açıklama yapmadı mı doktor size
papatya346181 Happy-melek1997 Kafa yapısının büyüklüğü haftasına göre bir hafta önde dedi. Bende sorun olacak bir şey mi dedim hayır şuanlık riskli bir durum yok takip edeceğiz ilerleyen zamanlarda tekrar bakarız dedi. Ailede böyle olan var mı dedi bende erkek kardeşim biraz büyük kafali deyince genetikte olabilir dedi
Happy-melek1997 papatya346181 anladım canım inşallah bişey çıkmaz içine sinmezse başka bi doktora daha gidersin
Semamamy 33+2 haftadayim benimde kızımın kafa ölcümü haftasindan fazla cikiyor doktor biraz iri olur demisti onun haricinde birsey demedi kuzum endiselenme , 2025in tospik bebekleri olacak belliki 😄
Seher0666 papatya346181 benimde bebeğim 3 hafta önde dediler kilosu ve boyunu doğru bilmişler kafası gayet normaldi
Kubi123 Benim de bebeğimin kafası iki hafta önden gidiyordu hiç bir sorun yasamadi sadece genetik olduğu ortaya çıktı babasından almis tosbik bir oğlan oldu ☺️☺️
Yaseminkayaa Allahım kafa büyüklüğünü bana sor. Benim çocukların kafaları patates gibi kocaman 2 Sini normal doğurdum ite kaka 3. Ü sezaryenle aldılar çünkü asıl koca kafalı oymuş onu anladık 😅 3 yaşına gelecek anam hala kafası kocaman şişko bide 😅😍 bizde genetik ya
papatya346181 Yaseminkayaa Ayy Allah bağışlasın. Benim de erkek kardeşimi biz koca kafalım diye severdik :) Sanırım bizimki de genetik dayısına çekti :)