Merakliana ya aslında bende çok fazla kafama taktığım için eşim biraz unutalım dedi korunalım dedi aonra deneriz dedi bnde doktora gititğim de ocak ayında kalırsın dedi bana bende eşime sadece bir kez deniyelim dedim bir daha korunuruz dedim benımde aklımda bir aoru işareti aslında şuan resmen allaha kaldı işşm sadrce 1 kez oldu oda tam yumurtlama gününde 1 aydır belirtiler hissediyorum bel agrı. Var ara ara tatlı tatlı girip çıkıypr bagzen sağ bacagıma vuruyor idrara çok sık çıkıyprum. Meme ucu hassasiyeti. Bagzrn miğde bulantısı içimden bir sea var diyor ama emin olamıyorum çok korkuyorum. ☹️☹️😢😢 etlül ayında bir düşük yaşadım 😭😭😭 ozmanda. Beri istitorum. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ÜZülmek istemiyorum bu ayda cesaretimi toplayamıyprum. Daha da erken diyorum. Adet olmama 3 gün var ama hep adetim geçti düşğk yaşadıktan sonra düzensiz oldu ya ☹️☹️ 9 gün geçtiği 12 gün geçtiği zaman oldu 😢😢 düşükten sınra düzene girmedi ama her ay oldum bilmiyorum şimdi ne yapacagımı bşr yandan bırakmak istiyorum ama bir yaandan da içim içimi keniriyor diğerini dikaktaizliğim yüzğnden kaybettim 😭😭 buda öyle olsun istemiyorum 😭😭😭😭