Sna1244 Lolli 1,5 yıldır o kadar çok test yapıyorum ki birçok kez de yalancı pozitif gördüm artık korkuyorum test yapmaya da ama bu testi yapalı 2 gün oldu bugün tekrarlamayı düşünüyorum eğer varsa biraz olsun belirginleşir sanırım
Sna1244 Kız siz hele geçen ay görecektiniz beni days doctor aldım yaptım yapar yapmaz pozitif çıktımı buradaki herkes diyor oha çok belli hayırlı olsun kesin var git kan ver falan gittim kan verdim 0,01 😂
Rapunzelll6333 Sna1244 🥲🥲inşallah vardır canmm aynen ya bu testler iyice bozuldu çok fazla pozitif göstermeye başladı bende dün akşam yaptım kıl gibi çok ince belli belirsiz çıkıyor ama adetime daha 6 gün var ilk gebeliğimde 6 gün kala negatifti 1 gün gecikme ile öğrenmiştim 🥹 🤗 inşallah bundada öyle olur yaa
Sna1244 Rapunzelll6333 öyle valla kuzucum rabbim hepimiz için hayırlı olanı en kısa zaman da nasip etsin inşAllah 🙏🌸
busyet2002 Rapunzelll6333 benimde bu gebeliğimde öyleyken yani 3 haftalıkken kanda 8.2 olduğunu öğrendim. oğluma hamileliğimde benimde 6 gün kala negatif gelmişti 2 gün kala 72 ile öğrenmiştim hastaneye gitme durumunuz varsa bir kan verin yoksa da gebelik testini tekrarlayın
Sna1244 Rapunzelll6333 gittiğim eczane de days doktor varmış mecbur aldım inşAllah yine yalancı pozitif vermez 🥹