Htckbr Günaydın kızlar🤗 Decavit pronatal kullanan var mı ? Doktor bana verdi aç karnına yuttuğum zaman direk istifra ediyorum 🤢 napmalıyım acil yardım😞😞
AyEr Htckbr decavıt tok kullanılıyor canım ılk zamanlar bende bulantı yapmadım sımdı 1 aydır kullanamıyorum ınsallah bugun kullanıcam
Mevaninannesiii Htckbr canım benm doktorım önermedi aşırı kilo yapıomuş mide bulantısı baş ağrısı falan yapıomuş
Berkaytuana Htckbr ben on tok karnına iciyrdum canım bende de bi ara yapmıştım doktorum 1 hafta ara verdirdi sonra düzeldim
AyEr Htckbr benımde ecazne yazdı doktorumda soyledı bıraz kılo yapıyor ama ben kendımde cok yıyorum sakın ac kullanma tok kullan❤️
AlininAysesii Ben kullanmıyorum bulantı yapıyor o kocaman ilaç, onun yerine pahalı bi hap yazdı doktor bunu içebilirsin diye, o da buram buram balık kokuyor onu da içemiyorum.
Dderryaa Htckbr canım decaviti bende kahvaltı arkasından kullanıyordum senin dediğim gibi midem kötü oluyordu doktora dedim yanlış kullanıyorsn dedi yemekten iki saat önce alıyorm düzeldi şükür hemde kabızlık da gitti
Mevadad Hap yutmadan önce su için tatlı birley yiyin boğazınız kayganlaşacak yutmanız kolaylaşacaktır
Yasmnnn Htckbr bende bu hapı hemen kahvaltıdan önce atıyorum sofraya oturmadan öyle yazıyor evet kokusu biraz kötü alışana kadar bende öğürdüm hep🤷♀️
Heyzil Htckbr canım ben yatarken içiyorum. İçip yatıyorum. Çünkü. İlaç içmekten nefret ettiğimden psikolojik etkileniyorum.