Meryykb01 Bebeğim 6 aylık gece uykusunda ağız üstü dönmeye başladı ama kafasını yan çevirmiyor direkt burnuyla ağzını gömüyor sonra nefes alamayıp uyanıyor sonra uykusu bölündüğü için çığlık çığlığa ağlıyor günlerdir gece uykusu sıfır dönmesini engellesin diye dar beşiğe alıyorum orda da dönemediği için gece boyu ağlıyor ne önerirsiniz?uykusuzluktan yoruluyorum artık
Minnaksever Meryykb01 bunlar olacak artık dönebiliyor kendini düzeltir.kizim 6 aylıkken 1 ay boyunca 15 dakikada bir uyanmıştı malesef 1 ayda geçti o zamanla gececektir
startown Meryykb01 fermuarlı kundaklardan alsanız Yada müslinle kollarını kundaklasanız.Belki öyle dönemez 😬
Meryykb01 İki büyük koltuğu birleştirdim yanında yatayım kafasını gömüp ağladıkça düzelteyim öğrenir yakında diye bana mısın demiyor kafayı gömüyor nefes alamıyor ağlıyor,tekrar yatıyorum yine aynısı gece boyu 30-40 defa bu döngü içinde
Meryykb01 Minnaksever ay çok sevindim benzerini duyunca büyükler çocuk nasıl yatmaz o kafasını ayarlar diyip ciddiye almayınca bize özgü bir durum mu diyorum..peki siz kafasını gömünce ne yapıyordunuz ya da her hangi bi şey denediniz mi
Minnaksever Meryykb01 hiç bişey yapmadım kendini kurtarıyordu onlar da canının kıymetini biliyor tabiki.eger gündüz yere koydugunuzda yuzustunden sırt üstüne dönüyorsa gece de döner donemezse de ağlayıp yardım ister zaten.6.ay atağı da çok uykusuzluk yapıyor o da etkiliyordur sadece idare edip geçmesini beklemez lazım