Arminannesi 29.haftamdayım sabah uykumdan uyandım ağız suyum akıyor sandım ama bir baktım ki kan geliyor :( ama kusmam falan yoktu tahriş oldu desem değil yani,hastaneye gittim ama kadın doğum doktoru sadece Salı ve Cuma günleri var dediler ve tansiyonumu ölçüp gönderdiler,sağlık ocağına gidip bebeğimi dinledim o iyi ama korkuyorum başına böyle bişey gelen var mı
Yenianne90 Başka bir hastaneye git.Doktorunu bekleme.Eğer dişlerinden olmadığına eminsen hastaneye git.Önemli bir sey olabilir.
Arminannesi Yenianne90 malesef canım en yakın hastane 2 saat gidemiyorum yoksa yazar mıyım buralara hemen giderim
edaozdxx Mide kanaması olabilir. Nasıl hiçbir test yapmadan, kontrol etmeden yollarlar ki sizi? Ben olsam direnirim bu konuda. Tansiyonu ben evde de ölçebiliyorum buraya bunun için gelmedim vs. Her durumu kadın doğum uzmanı değerlendirecek değil sonuçta.
Kelebegimmm Eşimin aneannesi geçmiş zamanların zorluklarından konuşurken demişdiki işte hamileyken aşağı eyilip çalışmaktan ağzımdan kan geliyordu.
Askkokuluyavrum Canim acile gitsene sen nerde yasıyorsun ne demek ağzından kan gelmesi ve sana hic bir müdahale de bulunmamaları yıkarım ortalığı sen hangi il ilçedesin