Bahartekinsoyy Kızlar birkaç gündür bacak arasındaki kemiklerde ve genital bölgemde ağrı var 30 haftalık gebeyim normal mi günüm yaklaştıkça olması yaşayanlar var mı
Narincicek Bahartekinsoyy 25. Haftadan itibaren daha ağırını çekiyorum. Geceleri özelikle çok artıyor. Son bir haftadır uykuya bile zor dalıyorum.
Dnur Yaklaşık 2 aydır bu ağrıyı çekiyorum doktorum normal olduğunu söyledi 39+2 gün geçtikçe daha çok o ağrıyı hissediyorum maalesef 🤦♀️
Bahartekinsoyy Dnur ben 38 39 40 da sanki doğururum diye düşünüyorum o haftaları saymıyorum 🤣🤣 Dnur bol bol dinlenin 🥹
Mavi-yt Ben 26. Haftamdam veri yaşıyorum gün geçtikçe şiddetleniyor şuan bu saatte beni uyutmayan da yine o ağrı yani çatı ağrısı
Bahartekinsoyy Mavi-yt aynı şekilde yürüyüş yaparken de var spor yapmışım da hamlamışım gibi bi ağrı muayene gidince söylüyücem artık
Dnur Bahartekinsoyy doktorumda hep bana erken doğum olabilir demisti 34 ten bu yana hep panik icerisindeydim ama bizimki gününü geçirecek gibi 😂 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸
Mavi-yt Bahartekinsoyy ben doktoruma sorduğumda bu haftalarda normal değil bi de ilk gebeliklerde çatı ağrısı görülme sıklığı çok azdır demişti fakat muayene etti açılma olmayınca parol magnezyum iç dedi ama nafile korkunç bir ağrı
Bahartekinsoyy Mavi-yt hmm bazen oluyor bende de bugün geçti mesela demekki vücut doğuma yavaş yavaş hazırlanmaya başlıyor 🥹🥹🥹
Narincicek Bahartekinsoyy Hepimizin Rabbim yardımcısı olsun. Sağlıkla afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻