rojin_demir1 23 haftalık gebeyim kaburga ağrısından uyuyamıyorum yaşayanlar var mı? Nasıl geçer acaba
Bahartekinsoyy rojin_demir1 ben 30 haftalığım maalesef üzülerek söylüyorum ona birde sırt ağrısı ve bacak ağrısı ekleniyor 🥹🥹 geçmiyor yani sadece sabretmemiz gerekiyor ben çok ağrıyınca pozisyondan dolayı biraz ovalıyorum o tarafı pozisyon değiştirsin diye biraz rahatlıyorum sende öyle yapabilirsin
Ask2108 rojin_demir1 28 haftalığım 20li haftaların başından beri ağrıyı yaşıyorum. Bende aynı şekilde bu saat oldu kaburga ağrısından uyuyamadım 🥺
peaceandlove rojin_demir1 uzun sürdü benim geçmesi hatta bazen elimi değdirince bile ağrıyor… üstüne de bacak krampları eklenmişti bir ara çok şükür azaldı ama bir çaresi de olduğunu düşünmüyorum mecbur cekicez
rojin_demir1 Bahartekinsoyy bacakalrımda da kramplar kasılmalar var ama kaburgam çok daha kötü. Allah hepimize güç kuvvet versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🫶🏻
peaceandlove rojin_demir1 sanmam zarar vermez ama ben denedim direkt kaburgama koymadım belimden aldım ısıyı ama daha çok acıttı😂😂😂
Cemrega Benim de sağ alt kaburgam kırılmış gibi ağrıyor ağlamak istiyorum yani o derece 23 haftalık gebeyim 12.haftalardan beridir ağrıyor normal diyorlar ama korkmaya başlıyorum, özellikle akşam yemeklerinden sonra yerimde duramıyorum