eills Aralık sonu doğumu olacaklar ya yay yada oğlak olacak hangi burcun erkeği daha iyi. Gün almak istesek arada kalıyoruz resmen araştırdınız mı? 🙈 oğlaklar biraz saf gibi geliyor yay da aşırı serseri bağımsı iki uç karakter
seyma0661 eills yaylar özgürlüğüne düşkün oluyor yay erkekleri hiç güven vermiyor aldatmaya meyilli oluyorlar 🤣 ama oğlanlar hakkında pek bilgim yok kötü bişeyini duymadım
Yasko-y eills bizimki de ne olacağı belli değil 38 olduk bugün normal doğum bekliyorum ama oğlak olması tercihim 😅😅 sanki yay burçları daha umursamaz olurmuş gibi geliyor Eşim oğlak burcu mesela çok disiplinli çalışkan merhametlidir
eills seyma0661 evet yay kadını da erkeği de özgürlüğüne ççok düşkün asla sekmez 😄 evlat olunca nasıl olur acaba 😁
eills Yasko-y bildiğin burç iyidir o zaman hahaha ben de bi tık oğlağa sıcağım kısmet tabi ama çevremdeki tüm evli oğlaklar anneleriyle uzak baya hanımcı hatta kaynanacı sizinki de öyle mi 😄
Yasko-y eills hHahaha evet diyebilirim, annemle de çok iyi anlaşıyor eşim Allah bozmasın. Hatta doğurduktan sonra annen gelsin bizde iki üç ay kalsın diyo 😅
Yasko-y eills kendi annesiyle de bozuk değil ya çok şükür iletişimleri iyi benim gördüğüm kadarıyla onlar biraz uzaktalar sadece, biz izmirdeyiz annesigil samsunda her gün araşırlar mesela