BTop Kızlar bugün asla yaptırmam dediğim testi yaptırdım daha doğrusu yaptırmak zorunda kaldım diyelim doktorum hiç seçenek sunmadı çünkü. istemiyorum dedim yaptırmalısın dedi
TugceOrak BTop doktorunuz doğru söylemiş. Neden bu tepkiniz anlayamadım ? Bu testin bebeğinize zararı yok merak etmeyin.
poyrazmom_ BTop zorunlu değil aslında benim doktorum 3 seçenek sunmuştu kararı bize bıraktı, ama bi zararı yok istememenizi anlıyorum çoğu anne adayı sizin gibi düşünüyo ama bi zararı yok zaten
Kubra0021 BTop insanın psikolojisi bozuyorlar insan doğum yapana kadar kahroluyor yaptırma Allah’ın dediği olur kurban olduğum Allah hepimize eli ayağı düzgün sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah seni çok iyi anlıyorum canım
TugceOrak BTop doktor silah zoruyla yaptırmış gibi yazmışsınız. Doğruluk payı yok diye bişey yok. Yapılan test tanı değil tarama testi zaten %100 kesin sonuç alacağınızı kimse iddia etmiyor. Ay neyse
BTop poyrazmom_ zararı olduğundan değil de ben olumsuz bir şey çıkarsa stres yapmamak için yaptırmak istemedim açıkçası