Dogru mu yazdim bilmiyorum bugun sezeryan oncesi son muaynemi olmaya gittin fakat doktor tarafindan gozuken yolunda gitmeyen şeyler oldugunu farketti . Ultrason sırasında karnimda cok fazla sertlesme taslasma oldugunu soyledi dogum sancin var bebegin olculerini bile alamıyorum farkinda degil misin hissetmiyor musun dedi hayır bebek kasıyor kendini sanıyorum ben son gunlerde cok yasiyorum bunu dedim , anlamiyorsun kendini ilk oldugu icin dedi. Neyse çatala oturttu beni ondan çatı muaynesi dedim yanlis soylemis olabilirim . Spektrumla bir bakti sonra elini soktu suan sıyırma hareketi yaparsam doğumu baslaticam normal istiyorsan dedi ben korkup hayir hayir dedim muayne bitti 2 cm buyuk ihtimal acikligin var dedi . Eve geldim su gibi islatan birsey geldi camasirim 2 parmak seklinde batti akıntı diye düşünüyorum bir kac defa daha sildim kendimi sarı parca parca bir akinti gibi birsey vardi bu saate kadar tekrarlamadi ama hem vajinamın ici hemde makata vuran bir agri var . Doktorun o bahsettiği karinda taslama olayi da 15 dakikada bir oluyor karnim cok sert oluyor . Sozde 20-25 dakikada olursa dogum başlangıcıymis . Cok uzun oldu ama ben simdi hastaneye gidiyim mi bekliyim mi nabıyım ya akıl verin . Bugun nstye de baglandim sancım cikmadi 5 gün önce gittigim de çıkmıştı bunda yok