AyEr Deletedmom00251 ılk ıkı ay kusmaktan öldüm resmen sımdı ıyıyım en kısa zamanda sende duzelırsın ınsallah❤️
Bebekim123 AyEr öğrenmedim canım😄 sağlıklı olsun da hiç bi’önemi yok ama gönlüm kızdan yana😍 sağlıklı bi’şekilde kucağıma alayımda valla tek merakım sağlığı canım
AyEr Bebekim123 en onemlısı saglık tabı kı❤️ Ikılı teste kız ama net degıl dedı 15+3 ıken gıttım pıpıyı gorduk erkek cok sukur saglıklı oğlan bebıs beklıyoruz saglıklı olsunda ❤️❤️
Deletedmom00251 Bebekim123 dün ki kadın seni ve diğer arkadaşı o kadar yordu ki cinsiyet bi süre sorulmasn bence size😂😂
Sitionline Deletedmom00251 inşallah geçer kısa sürede yiyememek cok kötü bi durum ya.ben bu ay herseyden yedim biraz fazla yemişim 2 kilo aldım normal yeme şeklime döncem bugünden itibaren iki kişilik yiyordum:) ama gerek yokmuş
Deletedmom00251 Sitionline tabi kii iki kişilik yemenin arkasına sığınmamamız lazım😂 ben zaten kendim iki kişiyim bide bebeğim üç😂😂 hiç şansım yok o yüzden aç kalcam😂😂😂
Bebekim123 Deletedmom00251 😂😂😂sorma canım yaaa valla ayar oldum nasıl bi’zzihniyet nasıl bi’yaşam tarzı var çok merak ettim valla
Sitionline Deletedmom00251 😁😁aynen doğru Vala sanki yeterli besleyemiyor musum gibi geliyor ama zaten Suan 200 gram bisey ben 2 kilonun kalanını kendime almışım. Nyse dikkat etmekte fayda var 😊
AyEr Deletedmom00251 öyle dusunme ben kılo alıyorım evladımda alıyor hıcbır sey bebekten onemlı degıl bıraz da olsa ye bebege vıtamın gıtsın
Deletedmom00251 AyEr zaten yumurta peynir süt ceviz meyvelerin hepsi yaz meyveleri dahil 😂 hiç birini eksik etmiyorum tek sorun tencere yemekleri etler balıklar falan
Deletedmom00251 Bebekim123 ona söylemek istediğim çok şey oldu da dedim bu kadar arkadaş uğraştı bi cacık olmaz ondan diye anladık bide dedim cansu sen kendini yorma bari😂😂
Bebekim123 Deletedmom00251 yok sabit düşünceli takmış at gözlüklerini ilerliyor kendi çapında canım🤦🏻♀️
Aytana Ben de 4,5 aylık ama ilk 3 ay 5 kilo verdim şimdi onları geri aldım hamile kaldığım kilodayım 58 kiloyum 🤔