denizin__annesii Bebekmert Baran koymaya karar verdik ama benim beğendiğim Robin ,firaz, Muhammed Mirza, bejvan, Ulaş, Ömer asaf yada Ali Asaf eşim beğenmedi için hiçbiri olmicak barana karar verdik ikimizin ortak kararı 🥴💙🤰🏻😁
222w Bizde Alparslan yada Göktuğ düşünüyoruz daha netlestirmedik bakalım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah bebislerimizi 🌸
esi33 Gulsena09 aa bizimde oğlumuzun adı ateş oluyor size de çok tepki geldi mi başlarda😂🤭çok yaramaz olur falannnn hatta bana şeytan ateşten yaratıldı diyen bile oldu ama çok güçlü bi isim bence ateş dünyada su kadar önemliiii😂🩵
tecrubeliiannee Gulsena09 ateş savaş tufan gibi isimler çocuğun kaderine tesir edermiş yine de siz bilirsiniz 💗
Dilarabozdemir Bebekmert rüyamda Zeyd görmüştüm ama eşimin içine sinmedi şuan ortak olarak Cihangir i beğeniyoruz ama daha karar vermedik tam
Kubra0021 Dilarabozdemir Ben rüyamda ilk oğlumda bana dediler ki oğlunun adını Muhammed Ali köy diye babası kalkıp beni dinlemedi illa ilk çocuk benim dediğim olacak yok bilmem ne kalkıp devrim bıraktı ismi ona hiç gelmedi içtiğim sütü burnumdan çıkardı affedersin o yüzden rüyanda ne gormussen onu koy bence
Edaerva Bebekmert ömer ahlas koyacaktık ama babamın ismini koymak istediğim için mehmet ahlas diye karar verdik
denizin__annesii Kismail1 size göre olabilir benim begendiklerim bunlar bence gayet güzel ve anlamlı isimleri hepsi