Sclemr Tam 30 haftalığız şuanda bir kızımız olacak kısmetse son 3 gündür kasıklarıma çok vuruyor sebebi nedir acaba ☺️🩵sizlerin nasıl geçiyor
Rabiaa3404 Sclemr bende çarşamba günü tam 30 oluyorum benimde kasiklarim ağrıyor bazen cinsiyetimiz kız gunler hem gecmiyor hemde geçtikçe korkuyorum 😂
Dstnr Sclemr benimde kızım olacak inşallah canım aynı durumdayız 🚾 ile adkadaş olduk resmen😂🥰 sizde kasılmalar ağrilar olmaya başladımı bende baya bir oluyor cunku 🥰
Sevgshn Sclemr bende 30 haftalığım kızım olucak benimde kasıklarımda ağrı sancı karın sertleşmesi olmaya başladı doğuma hazırlıyor herhalde kendini😊😊😊
Rabiaa3404 Sclemr evet inşallah benim ikinci doğumum oğlum daha hareketliydi kızım biraz kibar acıtmıyor henüz 🤣
Sclemr Dstnr bende kasılma ve ağrı yok çok şükür şuanlık fakat feci bir tekmeleme olayı var kasıklarıma
Elfidaelif Merhaba kızlar benimde oğlum olucak inşallah 30.haftadayız kasılma oluyor sizin gibi. Birde nefes darlığı oluyor gece de sürekli uyanıyorum 🥲 Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🤗