Annelikmghb Gamzeeadnx benimde 9 günüm kaldı Allahin izniyle kavusmaya az kaldı tek hane rakamlar heycan git gidr artıyor saglikla kavusmak nasip olsun hepimize kızlar 🤲🥰🤰🥳
Eylulmert Betulbayar32_ Amin inşallah biz hala beklemedeyiz Sizinde Allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰🐣🙏🏽normal mi sezeryan mı oldunuz
2bebekanne Gamzeeadnx 36+3 günlüğüm şuan sabah gidicem gün vereceğim demişti inşallah artık gün verir
BerivanLina Gamzeeadnx 39+3 te kavuştuk biz . 5 gün oldu doğum yapalı 🥰❤️ Su gibi doğumlar iniz olsun inşallah ❤️
Kimyateacher Bende 37+3 haftalığım. Bugün kontrolüm vardı 1 cm açıklığım varmış. Dr 10 günün ya var ya yok dedi. Böyle olup hızlıca doğuran var mı ? Açılmayı hızlandırmak için ne yapabilirim ? Bir an önce doğsun hayırlısıyla istiyorum
Deebg Dilekdamla sağlıkla büyütün kac kilo doğdu kuvöze girdi mi bebişiniz benimde doğum 37. Haftada olacak korkuyorum biraz
Deebg Aysgll1 sağlıkla büyütün inşallah kuvöz ihtiyacı oldu mu bebişin kaç kilo doğdu benimde 37. Haftada planlanıyor doğumum biraz korkuyorum
Aysgll1 Deebg yok girmedi çok şükür 2870 gram 50 cm doğdu ve bir hafta geriden geliyordu son zamanlarda, korkmayın siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah hep iyi düşünün
sacmalamakizim Gamzeeadnx Bizde 37+2 olduk 🥹 24.12.2024 tarihinde kavuşucaz inşallah, Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin, hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza. ❤️
Deebg sacmalamakizim bizede 24.12.24 e gün verdi doktor sezeryan için 37+1 oluyorum ben o tarihte ama daha 🥲
Deebg Aysgll1 amiiin inşallah bende sağlıkla alırım kucağıma kuvöz ihtiyacı olmaz inşallah karın çevresi baya geriden geliyor bebişin kilo olarakta düşük o yüzden korkuyorum biraz