Mervenurrrr32 Gamzeeadnx maşallah benim ki 38 de 3 kilo anca çatı da müsait dedi doktor ama nasip nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin yoksa sezeryan günü verecekmiş bakalım sezeryan nasıldı 🌸
Serrabade 16 Aralık bizimde. Geçmiyo günler falan diyodum şimdi korku heyecan bastı. İlki ani sezeryan olunca anlamamıştım şimdi tarihi beklemek çok stresli 🥲
Civcivimmbenim HaticeTekin benimde dün gece oldu bugün bütün gün öyleydim karnım taş gibi ve ağrı giriyordu kalkamıyordum yerimden şimdi haha iyiyim inşallah kasılmalar uzun süremez bir daha doğuma kadar
eills Gamzeeadnx 37+1 bugün karnımın net şekilde indiğini gördüm üst kısım boşalmış inşallah kanala girmiştir başı normal doğum bekliyorum kilosu çok artmamışsa 🙈 son 2-3 hafta heralde
GizemKoyuncu 38+0 da çatı muayenesi oldum doktorum bebek çok yukarıda dedi aşağı inmesi ve süreci hızlandırmak için baskı uyguladı, gecesinde nişanım geldi. 3 gün oldu sancı vs yok heyecanla beklemedeyim 🥹
GizemKoyuncu eills gün içinde sürekli videodaki tüm haraketleri uyguluyorum hem pilates topunda hem oturup kalkma 🤣yürüyüş merdiven in çık , hurma da yiyorum bildiğim tüm tuşlara basıyorum da biraz benim oğlan nazlı 🤣
eills GizemKoyuncu merdiven en iyi yöntem evet bir de çömelip oturup bekleme etkili ve bacaklarını ayak uçlarını iki yana açığ kalçanı sağa sola ağır ağır salla 😁 sağlıklı doğumun olsun inşallah