Evalynn Nananan sizinle tahmini doğum zamanlarımız aynı görünüyor sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 💐
yeni_anne2 Kızlarrr bebeğim hareketli ve hareketleri canımı acıtıyor canımı acıtması önemli degilll karnım çok gergin normal mi sizcee
Nzlefe9488 Bende 32 w oldum bugün doğum tarihimi bu hafta belli olur ben 39 haftaya göre hesaplayınca şubat sonu gibi oluyor diye düşünüyordum ama buraya bakınca galiba şubat başında olcak doğum zorunlu sezeryan benimki çokta rahattım daha 1.5 ay var diye 😂😅
Evalynn Nananan var mı yok mu bende anlayamadım belli olmuyor hiç hareketleri canımı acıtıyor o kesin bide hep yorgunum 🥲 sizin nasıl geçiyor
elifefe34 Bende 31+2 bebeğimin hareketleri oldukça ağır olmaya başladı ve aşırı yorgunluk uyku hali oluyor
Nananan Evalynn bende bir kaç gündür çok uyku bastırıyor birde alt karın kasik kısımlarımda Ağrı çok oluyor garip ağrılar da oluyor da anlayamıyorum sancı mi ne biraz suyumuz fazla birde mide kesesi biraz büyükmüş yarın perinatolojiye gidicem inşallah iyidir meleğim
Evalynn Nananan iyidir hiç merak etmeyin gelişim devam ediyor hala . doğana kadar hiç bişey belli olmaz dua edin bol bol :)