MutluAnne- Merhaba Mersin medikal parkta doktor öneriniz var mı?Ayşenur hocayı düşünüyorum,gidip memnun olan ya da memnun kalmayan var mı
Hasret47 Aysun savaş efesoya gidiyorum çok memnunum ikinci doğumum olacak ilk cocumdada aysun hocaya gitmiştim
MutluAnne- Hasret47 i Sezeryan mı normal doğum mu yapmıştınız acaba?sonrasında toparlanma süreciniz nasıl oldu?Bir de gebelikte istenmesi gereken tahlilleri falan iyi takip edip istiyor mu acaba
Hasret47 MutluAnne- evet sezeryan doğum ertesi sabah valizimi kendim topluyordm evst aşırı pipirikli asla hiç birşeyi gözden kaçırmaz
Minnakpopus MutluAnne- doğum ücretini hiç sordunuz mu peki ya ? Ben 80 bin diye duydum bu sene için 😵💫
MutluAnne- Minnakpopus ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım gebelik düşünmeden önce.28 bine yeniledim bu yıl sigortayı.geçen yıl 6 bine yaptırmıştım.Hamile olduğum için daha fazla çıktı ücreti.Ama 10 muayene doğum yatış hepsini karşılıyor
Melike1526LM Merhaba bende Ayşenur hocaya gidiyodum kızımda onunla doğum yaptım şimdi oğlum içinde en başında ona gidiyordum ama fiyatlardan sonra doktor değiştimeye karar verdim şimdi forum yaşamda sultan hanıma gidiyorum