Meltemanneolsun Progestan kullanıyorum sabah akşam fitil olarak. Akıntım çok geliyor bu ilaçtan mi sizce kullananlar bunu yaşıyor musunuz? Birden boşalıyor bazen korkuyorum kanama geldi kesin deyip kosturuyorum ama akıntı gelmiş.
Gldrn58 Meltemanneolsun Genelde kuruluk yapıyor ama doktorum bana akıntı olması ve kuruluk olmaması çok iyi demişti
anneoluyorumm13 Meltemanneolsun dün kullanmaya başladım. Dediğiniz gibi oluyor beni de çok tedirgin etti iyi ki bu başlığı açmışsınız sizde de bu şekilde olduğunu okuyunca içim rahatladı. Bir de o bölgede sıcaklık oluyor fitili koyduktan sonra sizde de bu durum var mı
Duygu1881 Meltemanneolsun Sarı pek normal değil ama doktorunuza bir danışın enfeksiyon olma ihtimali yüksek
Irmm2816 Meltemanneolsun benim başından beri sarı akıntım var tahlillerim temiz bi sıkıntıda çıkmadı eğer yanma vs yoksa bol da su tüketiyorsan bi sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum tabi doktor daha iyi bilir
Nhrr Meltemanneolsun ihmal etmeyin benim de yoktu sadece arada sarı akıntı oluyordu çok az enfeksiyon çıktı. Yine de yapsınlar ne olur olmaz. Ama beyaz bi akıntı geliyor o normal.
Duygu1881 Meltemanneolsun ilk defa öyle bir doktor duydum neyse canım ben için rahat etsin diye dedim sonuçta hamileyiz enfeksiyon bu dönemde daha büyük sıkıntı umarım yoktur ama Progestan sonrası sadece süt kesiği gibi beyaz bir akıntı gelir oda ilacın geri kalan kısmıdır birde hamilelikten kaynaklı şeffaf akıntı oluşmaya başlamıştır buda normal ama sarıyı bilemedim. Yinede korkutmak istemem ama ben doktor- eczane bilgime dayanarak söyledim 🙏🏻
Meltemanneolsun Duygu1881 anladım canım arada sarı geliyor hafif olarak. Tabi bir sonraki randevuda belirtecegim tekrar bunu
Mrvkc12 Bende kullanıyorum geceleri bir defaz sabah akıntım olmuş oluyor hatta değiştirip işe gittiğimde öğlen bile geliyor bende kanama sanıyorum koşa koşa tuvalete 😳
Mrvkc12 Birde ne kadar kullanılıyor benim hiç bir sıkıntım olmamasına rağmen kullandiriyor doktor. Sadece üç sene önce dış gebelik geçirmiştim o yüzden
Meltemanneolsun Mrvkc12 o yüzden kullandırılır. Benim de şimdilik bir sıkıntım yok çok şükür ilk gebeligimde düşük yaptım o yüzden kullandırılır guclensin diye
Ecem46 Meltemanneolsun bende bazen sarı bazen beyaz oluyor doktorum normal dedi hatta bi ara kahverengi benzeri bile oldu ama kahverengi değil ona bile progestan sebep oluyormuş. Herkesin farklı sadece fitil olarak alıyorsan bir saat kalkmamaya bak her halükarda yine akıntı oluyor tabi vücut gerektiğini alıp fazlasını atıyormuş
Meltemanneolsun anneoluyorumm13 yok da iyice iktiriyor musun çok iktirmezsen ağzında yanıyor olabilir belki tahriş olmuştur ya da yara vardır o yüzden sicaklik hissediyor olabilirsin