plajterligi lavinyaonur Gldrn58 Merve_1313 yeni_anne2 hanımlar felaket tellallığı gibi olmasın sadece bilinçli ve gözünüzün açık olması adına az önce gördüğüm haberi kopyalıyorum. Maalesef hepimiz çok dikkatli olmalıyız artık. Bağlantıya tıklarsanız direk flood dizisine yönlendirecek sizi
lavinyaonur Gldrn58 muane ücreti ne kadar peki telefon numarasını verıyormu acıl bırseyler için iletisime geçebilmek adına
Gldrn58 lavinyaonur 1200 tl şuan internet üzerinden telefon numarasına ulaşabilirsin yardımcı oluyorlar
Merve_1313 yeni_anne2 ne güzel bende yarın cinsiyet öğrenmek için gideceğim gösterir inşallah dua edin🤭çok merak ediyorum 🫣👶🏻😁
b-bg Merve_1313 yeni_anne2 bende nihan hanıma gidiyorum 2 hafta sonra doğumum var mail adresini verdi ben mail atıyorum 1 saat içinde dönüş yapıyor genelde ilgili ve sakin bir doktor doğumla ilgili korkularımıda sakince konuşup rahatlattı beni dün
yeni_anne2 Merve_1313 kaç haftalik merak etmeyin gösterir görmedim iste sonra gelin diyen bir doktor degil kendisi sizde bilirsiniz bizimki gösterene kadar bakmıştı sagolsun saglıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin Rabbım 🌸🤲
Merve_1313 yeni_anne2 amin inşallah 🙏🏻 14+3 haftalığız bakalım sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil
yeni_anne2 Merve_1313 ben 15 hafta da öğrenmiştim hatta 10 gün ücretsiz muane günü oldugu ıcın tekrar gelebilecegimi emin olmak isterseniz demisti 1 hafta sonra tekrar gelebilirsiniz demisti
Merve_1313 Glsmzkn normal 16-19 zorunlu sezeryan 19-22 isteğe bağlı sezeryan 26-33 arası demişti tabii yılbaşından sonra zam gelecek diye biliyorum
plajterligi Gldrn58 Esenler Medipol ve mega Medipol, bende Pendik Medipol e muayeneye gidiyorum Medipol grubunun da bu olaylara karıştığını duymuştum ama ilk defa okudum böyle bi haberi, sadece doğum sonrası dikkatli olmanız açısından paylaşmak istedim
Gldrn58 plajterligi Benim oraya giden arkadaşlarım ve akrabalarım oldu bi sorun yaşamadılar bende bu yüzden burayı tercih ettim umarım dedikleri gibi bi durumla hiç birimiz karşılaşmayız