1mavi1mor Selcantvsn ay hayır ya 2.740 doğurdum gayet de sağlıklıydı ve ilk haftadan itibaren çok güzel kilo almıştı.
Nisaaaa1234 Selcantvsn ay saçmalama hiç canını sıkma ben 39 haftalığım benim bebeğim 2700 daha alır kilo her gebelik farklıdır ne kendini ne bebeğini üzme sakın ben 1.5 kg doğmuşum mesela
Ebussis Selcantvsn hiç takılıp zehir etmeyin kendinize ben 1700 gr 35 haftalık doğurdum 3yıl önce 26 gün küvözde kaldı mis gibi sağlıklı ciger geliştirici iğne bile olamamıştım aniden suyum gelince doğum olmuştu.Yeter ki sağlıkı olsun 4 kg doğanda küvezde vardı 2 doğanda rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ocak-94 Selcantvsn ben de 36 haftada 2540 bebiş biraz iri dedi gerçekten niye hepsi farklı konuşuyo anlamıyorum 😅
Pinar06- Selcantvsn 36 haftalık 2800 dogurdum çok kolay oldu doğumum bebek minnoş olunca sütüm yaradı 15 güne topladı hiç korkma alır zaten daha
Bahar1205 Selcantvsn Daha 35 haftalik normal , ben ilk kızını 38. Hafta 2600 doğurdum kuveze neyebde almadılar gayet sağlıklıydı. Simdi de 2,5 yaşında akranlarını gecti boy kilosu. Önemli olan sağlıklı olması kilosunun düşük olmasını çokta kafana takma bence
Nesizade05 Selcantvsn aynı benimde 35 haftalık 2300 çıktı kilosu boyu da kısa inşallah doğunca küveze girmezler 38 de sezeryana alınıcam çünkü
hbzkurtt Selcantvsn 38 haftalık 2.5 kilo dogurdum oğlumu gayet sağlıklı küvöze girmedi. Yine de için rahat etsin istiyosan bebeğe kilo aldıran besinlerden ye bu birkaç hafta😊
49411995 hbzkurtt bide şöyle bişey var benim oğlan 37 haftada sezeryan ile doğdu 4 kg demek ben 40 haftayı beklesem 5 kg olacaktı bide doğduğunda Küves de kaldı 8 gün felan yani sağlıklı olsun kg önemli değil gerçketn
Evinsare 49411995 bebek kilolu olunca ağırlık oluyor mu karında bizim bebiş 3kiloya yakın hiç ağırlık FLn hissetmiyorum normal mi acaba
Ozlem3737 Selcantvsn bende de aynı şey oldu hiç korkma doktorda normal karşılıyor protein ağırlıklı beslen düzenli doktor kontrolüne git önemli olan kilo almaya devam etmesi
Huliyatrkcn Benimde 32 hafta 1.5 kilo bebek iki haftadır kilo almıyor gelisim geriligi oluştu bebeğim de 37 ye kadar almasını bekleyelim dedi doktorluk moralim bozuk
Selcantvsn Huliyatrkcn Allah’ım sağlıkli sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canm dua edelim birbirimize