Sabah 7:30 da yatışım yapıldı. Nst, tansiyon vs bakıldı. Ameliyat önlüğümü giydim. Bu arada Nst’de sancım çıktı. Normal doğumu beklesem birkaç güne doğarmış🥰 Sonra odada sonda taktılar. Biraz canım acıdı yalan yok ama dayanılmayacak birşey değildi. Birde mecbur dayanmak zorunda olduğunu bildiğin için sesini çıkaramıyorsun🤭 Sonra doktorum geldi hazır mısın, ekip seni bekliyor dedi. Eşime ve oğluma el sallayıp asansörle indik ameliyathane katına. Ekip çok kalabalıktı. Omuzlarımı düşürüp öne eğilmemi söylediler. İğneyi omuriliğime vurdular ve hiç acımadı. Sonra yavaş yavaş ayaklarım karıncalanmaya başladı. Yukarı doğru çıktı uyuşukluk. Doktorum o ara nasılsın dedi. İyiyim dedim, biz başladık bile dedi ve şok oldum🙈 Neyse o an ayaklarımı hissedemeyince bi panik oldum. Ameliyathane ortamı biraz heycanlandırdı. Nabzım çok yüseldi. Başımda genç bir hemşir oturdu. Benimle bol bol sohbet etti derken baktım sakinleşmişim bile. Ameliyat bitene kadar benimle konuştu sohbet ettik. Bana herşeyi adım adım anlattı. Şimdi şu yapılıyor şimdi bu yapılıyor. Bir ara midem bulanır gibi oldu, bir ilaç verdiler damar yolundan geçti. Bebeğim doğar doğmaz çişini yaptı🥰 Sonra bana gösterdiler yanak yanağa temas ettik. Hemen yan tarafta bebek hemşiresi ve çocuk doktoru müdahale ettiler. En son perşembe kontrole gitmiştim ve ultrasonda herşey gayet normaldi derken bugün boynunda 2 tur kordon dolanması ile doğdu. Bu yüzden amniyon sıvısımı ne bişey yutmuş. Midesini falan yıkamışlar yavrumun. Sonraki süreçte ameliyathanede zaman geçmek bilmedi. Çok sıkıldım😆😆 Çekiştirmeler sanki bebeğim hala içerde tepiniyor gibi bir histi😆 Tüplerimi de bağlattım o esnada. Sonra işte herşey bitti dikiş işlemleri sırasında da çok çekiştirdiler. Sarsıldım baya. Bitince asansörle odaya çıktık. Benim uyuşukluğum odaya çıkınca geçmeye başladı. Ayaklarımı oynatmaya başladım. Bu arada ameliyathanede beni bi titreme tuttu. Dondum. Odaya geldikten sonra da 3-4 saat üşüdüm titredim. Saat 4 gibi beni yürütmeye kalktılar. Bu arada sondayı çıkardılar. Tek çekişte çıkardı çok canım yanmadı. Çok zordu ayağa kalkmak çok ağrım vardı. Bebeğim iyi çok şükür. Bende iyiyim ağrı dışında. Şimdi karnını doyurdum uyuyor. Bende biraz uyuyacağım. Allah’ım tüm gebelere hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin. Bebek isteyen tüm anne adaylarının da Rabb’im en kısa zamanda kucağını doldursun..