visnelibrownie Hanımlar yeni doğacak bebişlerin kıyafetlerini nasıl yıkadınız elde mi makinada mı eğer makinada yıkadıysanız hangi programda kaç derecede yıkadınız ?
GamzeTopluKk visnelibrownie kısa program da 30 derecede yıkadım ben, Dalan roxy zeytinyağli granül sabun kullandım ,mis gibi oldu :)
Bktkzycnyt GamzeTopluKk torku birakmadi mi sivi kullan diyolar zeytinyagli sabunun aromatik bi kokusu var mi deterjan arayisindayim da
visnelibrownie GamzeTopluKk renkleri solar birbirine girer mi falan diye korkuyorum açıkcası elde yıkamak nasıl bir fikir ona da karar verebilmiş değilim 🤦🏻♀️
GamzeTopluKk Bktkzycnyt ek durulama yaptım tortu vs kalmadı , renkli / beyaz / siyahlar diye ayırdım renkleri karışmasın diye
GamzeTopluKk visnelibrownie renkli beyaz diye ayırıp ters çevirin hiç birşey olmadı bende , zaten amaç tozunu almak sonrasında utuleyip kaldırdım dolaba
visnelibrownie GamzeTopluKk zaten çoğu beyaz üzerinde diğerler vs var deterjanı da sıvı kullanıcam hadi hayırlısı 🤦🏻♀️😂 teşekkür ederim bu arada