zlemceylan GezenTavuk_2 evet o pozisyonda fakat ben hamileliğimden önce de folik asit kullanıyordum regenesis max adı omega 3 ve balık yağı içeriyor onun da etkisi olabilir belki 🥰
myangelson GezenTavuk_2 Spermlerde sorun yoksa beklemeye gerek yok evet. Ama mesela bizde eşimde varikosel vardı kadın doğum doktoru ilişkiden sonra 15 dk belinin altına yastık koy demişti
umutluanneadayi GezenTavuk_2 doğru söylüyor önceden 1-2 saat kalkmazdım yatardım ayaklarımı dikip hamile kaldığım ayda hiç yatmadım direk duş alırdım nasıl olsa olmuyor kafasıyla yani her türlü tutuyor
GezenTavuk_2 umutluanneadayi evet ya nasipte varsa 1 saniye bile dursa oluyor eğer nasibinde yoksa 10 saatte dursan olmuyor
myangelson GezenTavuk_2 evet bizim mesela öyle denediğimizde tutmuştu ondan mı tuttu artık nedendir bilmiyorum
Mavili1480 GezenTavuk_2 Teşekkür ederim varikosel vardı onun için ilaç kullandı o ay hamilelik oluştu 😊 ama ben 20 saniye hareketini yapmıştım faydası olmuştur bence
GezenTavuk_2 Mavili1480 hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah şuan için çocuk düşünmüyoruz zaten bir kızım var 2 yaşına girecek henüz küçük 3-4 yaşına girince düşünüyorum ama doğruluk payını öğrenmek istedim çok teşekkür ederim 🥰
Mavili1480 GezenTavuk_2 İdeal yaş bencede 3 4 benimde oğlum 1 ay sonra 4 olacak rahat geçiyor hamilelik 😊
GezenTavuk_2 Mavili1480 evet ya 3-4 yaş iyi bencede en azından kucak isteme evresi bitiyor kendilerini az çok ifade edip az küçük işlerini bile gorebiliyorlar
Mavili1480 GezenTavuk_2 Kesinlikle öyle oğlum kardeşim olacak diyor karnımı seviyor öpüyor umarım doğunca da aynı olur 😂
Musilk-1 GezenTavuk_2 canım ben ikinci kızıma hamile kaldığımda eminim üstte pizizyonda oldu olacaksa hangisi olursa olsun oluyor yatmaklada alakası yok diye düşünüyorum artık
GezenTavuk_2 Musilk-1 yani tabi orası kesinlikle öyle ama bu kadın baya bir şeyleri var bende acaba mı dedim?