ceco Beyza12345 bende Cumartesi günü gideceğim geçtiğimiz hafta gittim kontrole 264 gr dı şimdi 20+2 yiz geçen hafta 19 duk
NeslihanOner Ben de 20. Haftaya girdim uygulama da 25 cm 250 300 gr civarında diyo ama yarın kontrolüm var bakalım o zaman öğreneceğim
Beyza12345 NeslihanOner yaaa masallah canim sana da kaç haftalıktı senin ? Benim 19 20 olacaktır ama gayet sakindi yanı bi kaç sefer kolları oynadi seninde öyle mi acaba
NeslihanOner Beyza12345 ultrason hareket ediyordu canım ama doktorum bu hafta sonuna doğru hissedersin dedi bakalım inşallah 😊
Beyza12345 Sinem11 ya özelde mi yaptırdın acaba ben Çorum’da yasıyorum Çorum da iki tane özel var benim gittiğimde yok diğer özel dede 400 tl diyor 20 haftalığın içerinde gidicem önümüzde ki hafta gitmeyi düşünüyorum aslında kaç dakika sürüyor bir de ?
Beyza12345 NeslihanOner ben yatınca hissediyorum canim 😬 insllah hissedersin bizim kız biraz uyusuk galiba hep az hareket ediyor
Sinem11 Beyza12345 ben doktorun özel muayenesine gidiyorum yarim saat falan sürdü belkide fazladir. sadece muayene ücreti verdim