Deniiizzz Leyla54 yalaaaaaannnnnn 😂😂 2 tane kız gebesiyim canım ekşi namına bir tane bir şey çekmedi hatta tam aksine tatlı seven bir insan değilim hele ki şerbetli tatlılar nefret ederim canım sürekli tatlı istiyor 😂
Deleted33000 Leyla54 yok kız ikiz değil ama hiç bişey yiyemiyorum aşermem çok pis geciyor bı Mükremin dogururum diye çok korkuyorum🤣🤣🤣🤣🤣
Anneoluyorumhello Leyla54 içimizden geçen cinsiyetteleri nasip etsin Allahım bizlere bunlarda bahane olsun bize😬😇🥰🤲🏻
secondmylife Hamilelikte hiç tatlı yiyemedim tiksindim resmen çikolatadan türk kahvesinden, kızım oldu.
Cheryy1 Leyla54 noooo 😃🥴 bebegim erkek ama hamile kaldığımdan beri cok sevdigim cikolatayi bile zor yiyorum canim hic istemiyor . Genelde turşu şalgam tuzlu limon falan yedim 🤤
Mrtbrv Leyla54 canım aslında şey derler ye tatlıyı unut hakkıyı,ye ekşiyi unut ayşeyı 😁keza cevremde cok duydum tatlı yıyıp kızı olanı ekşi yıyıp oglu olanı bende öyleydim 🤗
Deleted33000 Leyla54 bilmiyorum benim kızda da aynı oğlan da da aynıyım 12yasinda oğlum 9yasinda da kızım var ikiside ayniydim yani yaşım oturdu öyle olmam demiştim ama aynı tas aynı hamam işte 😂😂