mamaofgirls 14haftada %80 kız demişti doktorumuz özel bi top merkezinde ama toplasan 3dk bakmıştı ultrasonla pek de ilgili değildi 21*3 bugün devlete gittiğimde doktor erkek pipisinş gördüm dedi anlayanlar bi bakar mı????
seyma0661 mamaofgirls erkek gibi duruyor ya hatta 14.haftadakinde de belli belirsiz var gibi 😂 detaylı ultrasona girdiniz mi?
Kumsal28 mamaofgirls kız banada bu hafta 14+2 de %80 kız dedi ya özel bende şuan tedirgin oldum kızım diye seviyorum karnımı🤣😁
mamaofgirls Dkdkfkvkmfmvv üf bana da aynı geldi gibi ama su belirsizlik insanı arada bırakıyor aylardır kızım diye seviyordum bir de hala erkek mi inanmıyorum mesela 🤣
Dkdkfkvkmfmvv mamaofgirls hayırlı sağlıkla kucağınıza alın Rabbım hayırlı evlat eylesin 🫠😘bizde dua bekleriz isteyenlere nasip olsun inşallah hamilelerin duası makbuldür😊 mamaofgirls
mamaofgirls seyma0661 haftaya gideceğim inşallah ya ama bana da ilk fotoğrafta öyle geldi bazı bebeklerde geç gelişirmiş testis ya bi garip his ya şaşırdık sevinemedik bile 🤣
Dkdkfkvkmfmvv mamaofgirls Amin inşallah benim bir çocuğum var rabbim yılardır bir umut bekleyenlere nasiiip etsin bizde tekrarını yaşatsın Amin 😊🥰
mamaofgirls Kumsal28 o ultrason 14+5 hatta bende bacak arası boş muuu AA demiştim ama şimdi de kaldım öyle 🤣 ilk kızımda da 22 haftaya kadar erkek sandık kordonu pipi sanmıştı doktoru detaylarda kız olduğunu öğrendik benim kasa karışık buradaki de şimdi pipiye benziyor 🤣🥹🤔
Kumsal28 mamaofgirls ay benide şuan tedirgin ettin acaba değişir mi benimki 🤣😁 doktor %80 kıza benziyor dedi ama yanilabilirim dedi bu haftalarda kordon pipiyi saklayabiliyor dedi
Aysolak mamaofgirls Bizede 14 haftalıkken erkek dedi cinsiyet partisi falan yapmıştık ama doktor şuan kız olduğunu söyledi🥹
mamaofgirls Kumsal28 bilemedim ki valla ben hala şimdi erkek olduğuna inanamıyorum o kadar beynime işlemişim ki kız kız diye erkekse bile doğana kadar hep bi tereddütte kalcam inanamadım ya
mamaofgirls Kumsal28 ay evet ama kadın vok tatlıydı baya baktı her yerine diğer tıp merkezinde ki 3dk felan baktı fazlası yok bak 🤣 biz daha merkezden çıkmadan kendi çıkmıştı düşün acelesi vardı herhalde hiç ilgilenmemişti plesanta aşağıdaymış mesela onu da devlette öğrendik
Kirazdere mamaofgirls plasentanın ne taraftaydı acaba ben 17 haftalik halen öğrenemedim sadece plesentasagda diye duydum doktor sekreterine dedi Kumsal28
Kumsal28 mamaofgirls bende devlete sıra aldım bide oraya gidecem bakalım o ne dicek o zaman 16 haftalığı geçmiş olucak
mamaofgirls Kumsal28 her iki taraflı kontrole geçeceğim bende bir özel hastane bir de devlet yapacağım bu gidişle sanırım🤣