Elif01 17+3 hamileyim ve suyu kana kana içmeyi özledim.su mideme dokunuyor içtiğim gibi kuscak gibi oluyorum halbukı hamileliğim bulantı açısından normal geçerken su içemiyorum hele evimdeki hazır su pis geliyor bana ama dışarda ya da başkasının evınde içtiğim en azından daha iyi geliyor. İnsanın canı su istermi ?😔😔
Zehramom Elif01 geçer inş cnm az az içmeye çalış bende gece su içemiyorum içersem uyuyamıyorum midem bulanıyor
Papatyapapatya Elif01 bende öykeyim daha 11+1im ama sudan tiksiniyorum...az fazla ictimmi kusuyorum...normalda gün içinde beş litre falan su içerdim...ama şimdi içemiyorum boğqzımda toplanıp kalıyor sanki hepsi...
Deletedmom00251 Elif01 allah yardım etsin limon falan koyup tatlandırsan belki içebilirsin bende çok içiyorum hergün 4 litre
Ebruliiii Elif01 benimde aynı bugün doktora gidicem gelmeden önce bol su iç sıkışıp gel dedi ama su içemiyorum 😔
NurDemir Bu hamilelik cidden çok ilginç şey.bende tam tersi oldu nerdeyse 5 litre su içiyorum günde,tuvaletten çıkamıyorum o yüzden.doktorlar mutlaka bol su için diyorlar canım,artık dışardan falan al küçük pet şişede o şekilde içmeye çalış bari canım.
Elif01 NurDemir nasıl anlatsam içtiğim su midemde delik yapıyor sanki öyle bir agrı bir bulantı geliyor tarifde edemiyorum.ve alacağım su biraz beklesin onu sonra içemiyorum yarım atıyorum
Elif01 Zehramom şimdi o kadar susadım ki içemiyorum ama böyle aklıma Ramazan günleri geliyor iftar açarken soguk soguk hararetle su içtiğim günler 😔ne kadar daha sürecek böyle bilmiyorum her haftamda yeni bir şeylerim ortaya çıkıyor ben anlamadım hiçbirşey
Zehramom Elif01 canım mide ilacı yazar belki doktor midene dokunuyor olabilir bende çok su içmem lazım 2 lt yi geçince midem deliniyor reflü oluyor
Elif01 Zehramom içeceğim 1 bardak su insana neden dokunur ki 😔 hiç içecek içemiyorum böyle içim yanıyor
Elif01 Ebruliiii ben şimdi çikolata aldım onu yiycem susatırlar benı sonra suyu içcem inşallah dokunmaz
Rstasar Elif01 suyun icine bir dilim iki dilim limon atarsan hem odem olmaz vucudunda hemde su icersin lezzetli gelir.Ben 8 ayligim sismedim hic cok sukur gunde 3 lt iciyorm