Hazal2323 Sağ tarafa mı yatmalıyım yoksa sol tarafa mı sağ tarafa yatınca ölü bebek riski ola bilirmiş öyle diyorlar sabahın 4 de kalkıyorum ağrılarımdam uyuyamıyorum sol tarafım çok ağrıyor sağ yatınca da sağ taraf ağrıyor uykusuzluktan başım ağrıyor benim gibi olan varmı 2 saatlik uykuyla duruyorum her gün 😴 uyumak istiyorum sabaha kadar aglyorum
Bsra17 Hazal2323 gece boyu dönüp duruyorum uykusuzluktan delirmek üzereyim.olabildiğince sol tarafıma yatmaya calisiyorum ama uyku esnasinda dönüyorum anlamadan Sırt üstü yattıģım an bebeğim hareketlenmeye basliyo uyaniyorum
iremby Hazal2323 sagimada yattim soluma da sirt ustude yattim. Bir sorun yasamadim. En iyisi sol deniliyor tabiki. Ama bacagim belim agriyinca dönüyorum.
Deletedmom00251 Hazal2323 bende kramplar içinde uyuyamıyorum ağrıdan ölücem resmen yatmak istemiyorum
Hazal2323 Bsra17 benim de aynı oluyor çok kötü bir durumdayım şuan sabaha kadar baş ağrısı çekiyorum ve üstüne bir de Gripim yatamıyorum artık eşimde hiç oralı olmuyor sürekli uyu diyor bana sanki keyfinden uyumuyorum
Hazal2323 iremby bir zararı olmadı değil mi ama benim İlk gebeliğim 5 aylık oğlum daha onun için çok korkuyorum bişey olur mu diye
iremby Hazal2323 benimde ilk gebeligim. 5 aylikta kucuk degil. Sıkıntı olmaz oraya buraya yatmaktan merak etmeyin.
Deletedmom00251 Hazal2323 sola yatmak bebeğin daha iyi gelişmesine ve kan akışınızın hızlı olmasına yarıyo sırt üstü yatmayın çünkü omurilikten geçen bi damara rahim büyüdüğü için baskı yapıyomuş ve kan akısınız yavaşlıyomuş sağ yada sol benimde ilk hamileliğim doktora sordum öyle dedi
031965 Kaç haftalıksınız? Ben 7 aylık olmak üzereyim doktorum sağ sol fark etmez sola yatmaya çalış daha iyi dedi.