minikbebegim06 M-Meris sonucu bizle tekrar paylaş olur mu haber bekliyorum senden canını sıkma kendini yıpratma bol bol dinlen su iç güzelce çok fazla iş yapıp kendini yorma ❤️
M-Meris minikbebegim06 sonuç alır almaz paylaşıcam sizinle sayenizde bu gece biraz daha rahat uyuycam 😌
M-Meris minikbebegim06 beta 635 çıktı kese gördük kalp atışları için 19 aralıkta gidicez yavaş yükseliyor dedi doktor
M-Meris minikbebegim06 ay inşallah gerçekten ne kadar zor psikolojik olarak bugün tekrar öğrendim😔 benim içime umut verdiniz bu çok kıymetli benim için ♥️
minikbebegim06 M-Meris hemde çok zor sabırla beklemek takip yapmak ama sonu hepimiz için çok güzel olacak hele kucağımıza alalim içini ferah tut ❤️
minikbebegim06 M-Meris birde hangi sehirdesiniz acaba hangi hastanede takiplisiniz onu merak ettim de o yüzden sordum
M-Meris TugceOrak beta 635 çıktı kese gördük 19 Aralık da kalp atışlarını duymaya gidicez dua et olur mu 🙏🏻
M-Meris Doktorum kan gerek yok dedi yarın özel bir hastaneye gidicez orada kan vericem sizde mi aynı durumdasınız?😔
Sny_hkn10 M-Meris Evet benimde 5 Aralık 26 9 Aralık 54 11 Aralık 91 Beta degerlerim Yarım sabah tekrar vericem kan
M-Meris TugceOrak Amin kuzum inşallah bakalım kalp atışlarını duyana kadar yine bana uyku yok 19 Aralık da kendi doğum günüm umarım güzel haber alırım 🥰