58ee Doktorum damla şeklinde d vitamini verdi ekmeğe damlatıp yemeye calıstım ama miğdem bulandı 2 kez denedım ama yok yanı ögürme geliyor sizler nasıl kullanıyorsunuz
obli 58ee direk ağzıma damlatıyorum tadı sıvı yağa benziyor zaten benim midemi bulandırmadı o nedenle.
12betul 58ee aslında çok tatsız tuzsuz bir şey ha var ha yok daha büyük ekmek lokması mı alsan acaba . Bende çok huyluyum bu konuda ama beni etkilemedi
GulsenUlu 58ee direkt agzima damlatiyorum, ocean d3k2 damla kullaniyorum zaten zeytinyagli, zeytinyagi tadi var sadece.
Mrvsmt2502 58ee markası ne? Ben coledan kullanıyorum limon aromalı direkt içsemde bulamtı yapmıyor. Devşetin verdiği aşırı yağlı his bırakıp bulantı yapıyordu
alpege_ Mrvsmt2502 coledan d3 benim Midemi asiri bulandirdi nefret ettim ondan d vitanol kullaniyorum harika geldi bana tatsiz kullanimi kolay ekmege damlariyorum 5 damla
Mrvsmt2502 alpege_ ben direkt ağzıma damlatıyorum ama mide bulantısı yapmadı bana oramalı olunca 🤷♀️
MomEsra_ 58ee benimde midemi bulandırıyordu ben çorbama yemeğime karıştırarak yedim o şekilde anlaşılmıyor tadı
Aysenur_0046 58ee niye ki bana da damla şeklinde verdi küçük şişe cay kaşığına damlatiyorum 3 damla ne oluyor ki azıcık seninkini bilemem de bide bana hap gbi verdi ağızda tutuyorsun eriyor kendi kendine
Nesonunbeybi 58ee suya damlatıyorum kokusu tadı yok öyle deneyin benim de hala bulantım var ama o şekilde hiç etkilemiyor 🩷